Tribuna
PNL
Echipa României a ratat dramatic calificarea în finala Fed Cup
Echipa României a ratat dramatic calificarea în finala Fed Cup
"Tricolorele" au pierdut cu 3-2 întâlnirea cu Franţa. Calificarea s-a tranşat în setul decisiv al partidei de dublu.

 

Franţa merge în finala Fed Cup după ce le-a eliminat pe "tricolore" cu 3-2. Calificarea s-a decis în meciul de dublu, care a avut nevoie de setul decisiv pentru a face departajarea. Caroline Garcia şi Kristina Mladenovic au câştigat cu 5-7, 6-3, 6-4 duelul cu perechea Simona Halep / Monica Niculescu.
Numărul 2 mondial, Simona Halep, câştigase ambele puncte ale României după 6-3, 6-1, într-o oră şi 40 de minute, cu Kristina Mladenovic (sâmbătă), şi 6-7(6), 6-3, 6-4 cu Caroline Garcia. Sâmbătă, Mihaela Buzărnescu a pierdut cu 6-3, 6-3 meciul cu Garcia (sâmbătă), iar Irina Begu a cedat, astăzi, cu  6-3, 2-6, 6-2 în faza Paulinei Parmentier.
Întâlnirea dintre România şi Franţa s-a disputat în "Kindarena" din Rouen. În finală, Franţa o va întâlni pe Australia.

comentarii
1 comentarii

Adica Simona Halep a ratat dramatic calificarea in finala Fed Cup.Tenisul e un sport de lux ,pe care doar efortul financiar al familiei il poate propulsa pe sportiv.Irina Begu nu trebuia sa joace la simplu (deoarece era in forma slaba si este greoaie acum pentru meciurile de simplu) si trebuia sa joace la dublu cu Niculescu(mai ales ca au invins cel mai bun cuplu din lume in partida cu Cehia).Asa cand ai un capitan pilos ca Segarceanu (o nulitate in tenis la nivel mondial), care a fost inpins in fata de tatal lui, fost antenor la Dinamo.Simona are tot respectul pentru efortul sau si ii doresc un sezon de succes in acest an.Din cate mai citesc, Federatia de Tenis e pe BUTUCI financiar asa ca rezultatul echipei este remarcabil.
ION
26.04.2019 16:22
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia