Tribuna
Sevis
Echipa de juniori U13 a BC CSU, calificată la turneul final al Campionatului Național
Ovidiu BOICA
822 vizualizari
Echipa de juniori U13 a BC CSU, calificată la turneul final al Campionatului Național
Baschetbalitșii sibieni pregătiți de Nikola Pavlovic și Mădălina Geleriu s-au calificat la turneul final al categoriei sub 13 ani după cele trei victorii obținute în meciurile disputate la București, în cadrul turneului semifinal organizat de clubul lui Dan Dacian, la ”Arena de Baschet”.

 

Echipa de juniori U13 a Clubului Sportiv Universitar a obținut calificarea la turneul final al Campionatului Național după ce a câștigat toate cele trei partide disputate, weekendul trecut, în ”Arena de Baschet” din Capitală. Baschetbaliștii pregătiți de Nikola Pavlovic și Mădălina Geleriu egalează astfel performanța din actualul sezon a altor două echipe de juniori ale BC CSU, cele de U16 și U18.

În primul meci, ”galben-albaștrii” s-au impus cu scorul de 58-39 în fața echipei ACS ”Dan Dacian” Negru Bucuresti. A urmat victoria cu ABC Shooting Stars Buftea (62-35), apoi cea cu mureșenii de la Liceul cu Program Sportiv 1, scor 68-43.

Turneul final al Campionatului Național U13 va avea loc în perioada 2-6 iunie.

Din lotul Under 13 al echipei sibiene fac parte Erik Sledinschi, Sebastian Schipor, Radu Popa, Matei Coroian, Cosmin Popescu, Luca Otgon, Felix Petrinca, Andrei Toader, Octavian Dușe, Andrei Manițiu, Radu Pipernea și Andrei Ciora.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia