Tribuna
SEVIS
Echipa a doua a lui CSU, două victorii importante în cadrul turneului de la București al Ligii 1
Ovidiu BOICA
694 vizualizari
Echipa a doua a lui CSU, două victorii importante în cadrul turneului de la București al Ligii 1
© bc-csusibiu.ro
BC CSU 2 a câștigat cu 91-80 jocul cu Agronomia și cu 124-60 pe cel cu CSU Ploiești. Sibienii sunt pe locul al treilea, cu 11 puncte, având 3 victorii din 5 meciuri.

 

BC CSU 2 este pe locul al treilea în clasamentul Ligii 1, cel d-al doila eșalon masculin autohton, după ce a câștigat două din cele patru meciuri disputate sâmbătă, duminică și luni, în cadrul unui turneu care a avut loc la București. De la debutul noului sezon, sibienii pregătiți de Goran Vrkic și Alexandru Rubint au obținut trei victorii și au pierdut două partide.

În primul meci disputat în Capitală, BC CSU 2 a întâlnit-o pe Rapid București. Partida a început cu ghinion pentru sibieni, Toni Rotaru - baschetbalist care evoluează și în prima echipă a lui CSU - accidentându-se. Giuleștenii au câștigat primul sfert cu 18-12, iar la pauza mare conduceau cu 36-33. Rapidul a câștigat și cea de-a treia perioadă, actul decisiv s-a terminat la egalitate (18-18), astfel că giulștenii s-au impus în cele din urmă cu 69-63.

Cel mai bun jucător din echipa sibiană în meciul cu Rapid a fost Victor Georgescu, care a înscris 16 puncte, a făcut 5 recuperări și 6 intercepții. David Stan a terminat meciul în double-double, cu 14 puncte și 11 recuperări. Pentru BC CSU Sibiu au mai înscris Vlad Georgescu (12 puncte), Cristian Cerbu (8), Bogdan Bădițăscu (7), Codrin Ivan (4) și Toni Rotaru (două).

”Vulturii” mici au câștigat cel de-al doilea meci, disputat duminică, în compania unei alte formații din București, Agronomia. După 40 de minute sibienii s-au impus cu 91-80. Jucătorii lui Goran Vrkic și Alex Rubint s-au desprins până la pauză, după 26-15 și 27-20 în primele două sferturi. După 53-35 la pauza mare, cel de-al treilea sfert s-a terminat nedecis (19-19), iar ultimul le-a revenit bucureștenilor (26-19).

Cristian Cerbu a fost cel mai bun marcator al lui CSU 2, cu 25 de puncte. Victor Georgescu a înscris 23 de puncte și a făcut 6 recuperări.

David Stan a terminat jocul cu 17 puncte și 22 de recuperări, având un indice al eficienței de 46! În plus, a dat 5 pase decisive și a reușit 3 intercepții și un ”capac”.

Pentru BC CSU 2 au mai marcat Vlad Georgescu (13 puncte), Bogdan Bădițăscu (9), Codrin Ivan și Robert Porime (câte două puncte).

Tot duminică, BC CSU 2 a obținut o victorie categorică în fața celor de la CSU Ploiești, scor 124-60, iar o zi mai târziu ”galben-albaștrii” au cedat cu 80-66 în fața unei alte echipe din Ploiești, CS Municipal.

Vrkic și RUbint i-au avut la dispoziție, în cadrul turneului desfășurat în Sala ”Rapid”, pe următorii jucători: Toni Rotaru, Robert David Stan, Bogdan Bădițescu, Victor Georgescu, Vlad Georgescu, Cristian Cerbu, Codrin Ștefan Ivan, Robert Andrei Porime, Ioan Ilinescu și Eduard Valentin Apostol.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia