Tribuna
Jidvei
Liga a III-a de fotbal
E oficial: Radu II a preluat Cisnădia
Ovidiu BOICA
1332 vizualizari
E oficial: Radu II a preluat Cisnădia
Antrenorul Marin Radu II a bătut, ieri, palma cu oficialii grupării din oraşul de la poalele Măgurii;
Fostul campion european cu Steaua, în '86, şi component al Interului din Sibiu cu ocazia promovării, în 1987, Marin Radu II, este noul antrenor al echipei FC Cisnădie. După mai multe runde de tratative, piteşteanul şi-a dat acordul de a prelua gruparea roş'-albastră, pe care o va pregăti până în vara lui 2010. "Am bătut palma astăzi (n.a. ieri) cu Radu II. Au mai fost câteva detalii de pus la punct. El are ca obiectiv, în retur, formarea unei echipe competitive care, în sezonul următor, să fie capabilă să se bată la promovare. Noi ne-am fi dorit să ajungem în Liga a II-a încă de la finele acestei ediţii de campionat, însă rezultatele din tur şi locul ocupat în clasament acum nu ne permit să ne mai gândim la aşa ceva", a afirmat preşedintele echipei din Cisnădie, Gheorghe Huja.
Huja a mărturisit că interimarul din ultima etapă a turului, Lucian Cotora, nu îşi doreşte să fie secundul lui Marin Radu II, urmând să ocupe funcţia de director sportiv în cadrul clubului. "Luci (n.a Cotora) a fost mai curajos ca jucător, dar nu e aşa de hotărât şi ca antrenor. El va rămâne director sportiv", a mai spus "vicele" oraşului de la poalele Măgurii.

Grădinar, Petrescu, Frăţilă şi Simeni "pe făraş"

Aşa cum a promis Gheorghe Huja în urmă cu câteva zile, mai mulţi jucători vor părăsi echipa din Cisnădie în această iarnă. "Am renunţat la Ionuţ Frăţilă, iar mâine (n.a. astăzi) le vom da dezlegarea lui Grădinar şi Petrescu. Am vrut să ne despărţim şi de Mailat, dar acesta a spus că vrea să rămână şi că face tot posibilul să ne mulţumească, aşa că m-a înmuiat şi îl vom păstra deocamdată. Probabil va pleca şi portarul Simeni. Deocamdată aceştia sunt. Aş fi vrut să mai renunţăm şi la alţii, dar mai întâi aş vrea să-i vadă şi noul antrenor, să vedem de cine are nevoie şi de cine nu", a completat Huja. Oficialul clubului cisnădian a mai spus că, pentru moment, nu au fost aduşi alţi jucători în probe, aşa cum anunţase iniţial. "Ar fi trebuit să vină mai mulţi jucători astăzi (n.a. ieri), să-i vedem. Vom aduce jucători de valoare, cu care să întărim echipa, pentru că e nevoie. Nu vreau să mai trăim umilinţele din tur, când am pierdut unele meciuri. De acord, au fost şi meciuri în care am fost dezavantajaţi de arbitri, dar şi unele în care am avut un arbitraj corect, dar n-am fost în stare să ne impunem. Am avut 3 meciuri consecutive, în finalul turului, în care am fost catastrofă, iar cu Liberty II, cu un arbitraj foarte bun, am marcat când mai erau 12-13 minute. De se termina egal, pierdeam alte două puncte acasă, cu ultima clasată", a mai afirmat Huja.

Radu II: "Sunt foarte multe de pus la punct"

Antrenorul lui FC Cisnădie, Marin Radu II, spune că încă nu a luat contact cu jucătorii, motiv pentru care nu se poate pronunţa asupra potenţialului acestora. "Am semnat pe un an şi jumăate. Încă nu am luat contact cu jucătorii. Sunt foarte multe de pus la punct. Prea multe amănunte nu vă pot da acum despre cine mai pleacă sau cine mai vine. Cert este însă că va trebui să facem câteva transferuri", a spus Radu II.
Reunirea lotului este programată pentru 12 ianuarie.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia