Continental
Tribuna
E oficial! Iuliu Mureșan, noul director executiv al clubului FC Hermannstadt în următorii 3 ani
E oficial! Iuliu Mureșan, noul director executiv al clubului FC Hermannstadt în următorii 3 ani

 

FC Hermannstadt a făcut cunoscut - printr-un comunicat de presă - că Iuliu Mureșan este noul director executiv al clubului. Fostul preşedinte al grupării CFR Cluj în perioada 2001 - 2018 a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani şi va fi însoţit la Sibiu de Răzvan Zamfir, care se va ocupa de scouting şi de politica de transferuri.

  • "Oficialii FC Hermannstadt au ajuns la un acord cu Iuliu Mureșan pentru a prelua funcția de director executiv al clubului. Fostul președinte al campioanei CFR Cluj a semnat cu gruparea sibiană un contract ce se întinde pe o perioadă de 3 ani și se va ocupa de coordonarea activității clubului.
  • Iuliu Mureșan vine la FC Hermannstadt însoțit de Răzvan Zamfir, care se va ocupa de politica de transferuri a clubului și de departamentul de scouting.
  • În vârstă de 65 de ani, Iuliu Mureșan, de profesie medic ortoped, a fost președintele grupării CFR Cluj în perioada 2001 - 2018. În cele aproape două decenii, Mureșan a cucerit, cu gruparea din cartierul clujean Gruia, patru titluri de campion național, de tot atâtea ori trofeul Cupei României și de trei ori Supercupa României, la care se adaugă experiența acumulată în cele două competiții continentale, Liga Campionilor și Liga Europa", este comunicatul clubului sibian.

 

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

Publicaţia de sport Fanatik susţine că fostul preşedinte al campioanei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, va prelua şefia nou-promovatei FC Hermannstadt. La 5 luni de la demiterea lui Mureşan de la gruparea din Gruia s-a zvonit că acesta ar urma să ajungă la Sepsi, dar informaţia a fost negată de oficialii echipei din Sf. Gheorghe. Acum, Fanatik dă ca sigură venirea lui Iuliu Mureşan la Sibiu.
"(...) Mureşan va ajunge la Hermannstadt, nou-promovată ce încearcă din răsputeri să se menţină în prima ligă şi în următorul sezon. Echipa antrenată de Vasile Miriuţă a avut parte de un sezon complicat, după ce a fost nevoită să-şi dispute toate meciurile de acasă în deplasare. Sibienii sunt aproape de a finaliza construcţia unui stadion modern, pe care Hermannstadt ar urma să se mute din returul acestui play-out", a notat Fanatik pe site-ul oficial.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia