Tribuna
"E important să nu pierdem cu Ceahlăul"

Antrenorul Gazului metan, Cristian Pustai, a declarat că speră ca seria pozitivă de meciuri să continue şi după întâlnirea de vineri, din deplasare, cu echipa din Piatra Neamţ. "Jucăm cu Ceahlăul, o echipă care în acest retur se pare că este într-o revenire de formă. A obţinut în acest început de retur o victorie în Ghencea şi un egal, în deplasare la Dinamo. Ceahlăul are o echipă schimbată, cu mulţi jucători aduşi în iarnă şi un antrenor nou cu care speră să se salveze de la retrogradare. Pentru noi va fi important să nu pierdem, deoarece suntem pe un drum foarte bun. În acest an calendaristic nu am cunoscut încă gustul amar al înfrângerii, nici măcar în perioada de pregătire din Antalya", a spus Pustai.
Cristi Pustai a precizat că faptul că atât Alin Liţu, cât şi Paul Pîrvulescu au fost convocaţi pentru lotul naţional reprezintă un impediment. "Atât Liţu cât şi Pîrvulescu au jucat duminică 90 de minute, apoi ei au plecat la Bucureşti, unde s-au prezentat luni la lotul B, vor juca astăzi (n.a. ieri) un meci oficial. Este un interval foarte scurt, iar săptămâna aceasta nu i-am avut în cadrul lotului pentru antrenamente. Acest lucru reprezintă un impediment, dar contează şi câte minute vor juca, pentru că se acumulează oboseala. Este foarte greu să joci la intensitate maximă şi pe un teren greu", a încheiat tehnicianul Cristi Pustai.
Partida Ceahlăul Piatra Neamţ - Gaz metan Mediaş, din etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 15.00.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia