Tribuna
FC Hermannstadt o ține în spate pe Dunărea. 0-0 la Călărași. Penalti refuzat de Hațegan sibienilor!
Ovidiu BOICA
2484 vizualizari
FC Hermannstadt o ține în spate pe Dunărea. 0-0 la Călărași. Penalti refuzat de Hațegan sibienilor!

 
Echipa sibiană a terminat la egaltate, astăzi, la Călărași, cu Dunărea, scor 0-0. În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt se menține pe locul 6 în clasamentul play-out-ului, având 19 puncte, cu unul în plus față de Dunărea, care e pe 7.
Purtătorul ecusonului FIFA, Ovidiu Hațegan, le-a refuzat sibienilor o lovitură de la 11 metri în repriza secundă când mingea centrată de Jazvic l-a lovit în braț pe Luchin.
Antrenorul Vasile Miriuță a folosit următoarea formulă de echipă: Căbuz - Măţel (Serediuc ’51), Mijuskovic, Dandea, Dâlbea, Tătar - P. Petrescu (Sg.Popovici ’87), Offenbacher, Jazvic - Lendric (Tsoumou ’72), Blănaru.
În etapa viitoare, prima din retur, FC Hermannstadt joacă tot în deplasare, la Mediaș, cu liderul din play-out, Gaz Metan. Meciul e programat vineri, 3 mai, de la ora 21:00.
 

(ȘTIRE INIȚIALĂ) 

Antrenorul Vasile Miriuță a declarat, într-o conferință de presă, că ”alb-roșii” au nevoie de cel puțin un punct în deplasarea de la Călărași pentru a o ține pe Dunărea în urma lui Hermannstadt.
Tehnicianul ”alb-roșilor” a adăugat că, jocul de la Călărași va fi urmat de o nouă deplasare, la Mediaș, acolo unde sibienii se pot considera ca și acasă.
  • ”În afară de Pîrvulescu, accidentat de acum două săptămâni, indisponibili nu avem. Trebuie să se opereze. A revenit și Pedro Moreira după acea recidivă. Ne așteaptă un meci enorm de greu, ca și celelalte. Toate sunt grele! E un meci de 6 puncte. Mă bucură, în primul rând, jocul arătat în ultimele două meciuri, cel de la Botoșani și cel cu Voluntariul. Trebuia să scoatem mai multe puncte. La Botoșani am avut ghinion, în minutul 94. Cu Voluntari, din păcate, n-am reușit să marcăm în minutul 94 la acea mare ocazie a lui Juvhel (n.a Tsoumou). Dar, ăsta e fotbalul! Ne așteaptă un meci de 6 puncte, pe care  trebuie să îl câștigăm, să rămână Călărașiul în spatele nostru. După aceea, știm cu toții, vom veni acasă, pentru că și jocul următor, cel de la Mediaș, părerea mea, este ca și acasă, cu sibienii în spate. Va fi cu totul altceva și pentru mine, și pentru băieți”, a spus Miriuță.

 

Dandea: ”Sunt convins că putem să câștigăm toate cele 3 puncte”
 
Căpitanul echipei sibiene din ultimele meciuri, Alexandru Dandea, este convins că FC Hermannstadt va putea obține cele 3 puncte la Călărași, la fel cum s-a întâmplat și în sezonul regulat. ”În ultimul meci disputat la Călărași am obținut cele 3 puncte, cu puțină șansă. Sper ca, în acest meci, să spargem gheața. În ultimul timp am avut ghinion. Au fost două meciuri în care minutul 93 a fost împotriva noastră. Am încredere în băieți. Ne-am antrenat bine în ultimul timp. Mergem optimiști la Călărași, cu toate că va fi foate greu. Sunt convins că putem să obținem cele 3 puncte. Atmosfera este bună”, a afirmat Dandea.
Partida dintre Dunărea și FC Hermannstadt, contând pentru ultima etapă a turului play-out-ului Ligii 1, va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 16:00, pe Stadionul ”Ion Comșa”.
Înaintea acestui meci, FC Hermannstadt ocupă locul 6 în clasamentul play-out-ului, cu 18 puncte, în vreme ce Dunărea este pe 7, cu un punct mai puțin.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia