Tribuna
AFF
Dragoș Iancu ”sparge gheața”. Gol în memoria unui prieten decedat cu câteva zile mai devreme, în urma unui tragic eveniment pe lacul Târnița
Dragoș Iancu ”sparge gheața”. Gol în memoria unui prieten decedat cu câteva zile mai devreme, în urma unui tragic eveniment pe lacul Târnița
© Vali MACREA

 

Intrat la pauza meciului cu FC Voluntari, Dragoș Iancu a înscris golul prin care FC Hermannstadt a egalat-o pe FC Voluntari, la 6 minute de la reluare. Fotbalistul transferat de sibieni de la FC Hermannstadt este la prima reușită în Superligă și îi dedică golul unui prieten care s-a înecat, zilele trecute, într-un lac din județul Cluj.

”Sunt foarte fericit, era cazul să sparg și eu gheața, am avut ocazii aproape în fiecare meci dar n-am reușit să marchez. Sunt foarte bucuros, în sfârșit am reușit să dau primul gol în campionat. Am mai dat în Cupă două, dar în campionat e primul meu gol aici, la Sibiu.

Cred că am făcut o primă repriză bună. Mi se pare că au avut o singură ocazie și a ieșit golul. Cred că am fost și în prima repriză peste ei. În a doua ne-au intrat și golurile și încet, încet am mers peste ei.

Sperăm să legăm încă o victorie joi (n.a. 21 septembrie), cu FCSB”, a declarat mijlocașul lui FC Hermannstadt.

Dragoș Iancu a dedicat reușita memoriei unui prieten bun, suporter al fostei campioane, CFR Cluj, Adrian Lucaciu, care a fost găsit înecat, zilele trecute, pe Lacul Târnița din județul Cluj, fotbalistul lui Hermannstadt fiind originar din localitatea clujeană Huedin.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA