Tribuna
Două echipe din World Tour, la startul Turului Ciclist al Sibiului. Altele două s-au arătat interesate să participe!
b.o.n.
1069 vizualizari
Două echipe din World Tour, la startul Turului Ciclist al Sibiului. Altele două s-au arătat interesate să participe!
© Dragoș DUMITRU
CCC Team și Israel Start-Up Nation și-au anunțat participarea la competiția de la Sibiu. Acestora li s-ar putea alătura altele două. Cei de la Bora Hansgrohe, team-ul lui Peter Sagan, s-au arătat interesați de TCS. Organizatorii așteaptă acum reglementările oficiale din partea unor ministere pentru a putea da startul cursei.

 

Ediția aniversară, a X-a, a Turului Ciclist al Sibiului ar putea avea o distribuție de excepție. Profitând de redeschiderea sezonului după mai bine de două luni de pauză, competiția din orașul nostru ar putea fi primul eveniment major din ciclismul mondial.
În ultimele zile, pe adresa organizatorilor au venit zeci de cereri de participare din partea unor echipe de excepție. Printre ele se numără și trei team-uri din World Tour, CCC Team, Israel Start-Up Nation și Bora - Hansgrohe. Primele două nu sunt străine de Sibiu. CCC, prin echipa secundă, CCC Polski Pro Continental, a obținut două victorii la Sibiu, prin Davide Rebellin, în 2013, și Nikolay Mihaylov, trei ani mai târziu. Predecesoarea Start-Up, echipa Academiei de Ciclism din Israel, a participat la Turul Ciclism al Sibiului în 2016.
”Suntem în așteptarea unor reglementări oficiale, pentru a vedea dacă, cum și la ce dată se va putea ține Turul Sibiului. Deocamdată nu e nimic clar, de aceea nici noi nu ne hazardăm în promisiuni. Cert este că echipe puternice, pe care în alte condiții nici nu visam să le putem vedea la Sibiu, vor să-și înceapă dezmorțirea pe colinele transilvănene. Israel Start-Up Nation este una dintre ele, dar există interes foarte mare și din partea echipei Bora - Hansgrohe. În situația în care vom reuși să obținme toate avizele, CCC Team este interesată să participe, avându-i ca protagoniști pe Greg van Avermaet și Matteo Trentin. Până miercuri (n.a. 27 mai) vom afla dacă o altă echipă de WT (n.a. World Tour) va da curs invitației noastre. Peste toate acestea, Team Illuminate s-ar putea totuși să participe la Turul Sibiului, în ciuda unor dificultăți foarte mari de ordin logistic”, au notat organizatorii pe Facebook.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia