Tribuna
Dorinel Munteanu are ”serioase probleme de sănătate” după ce a fost eliminat cu Dinamo. Oțelul va încăpea pe mâna ”secunzilor”
b.o.n.
664 vizualizari
Dorinel Munteanu are ”serioase probleme de sănătate” după ce a fost eliminat cu Dinamo. Oțelul va încăpea pe mâna ”secunzilor”
© prosport.ro

 

Antrenorul Oţelul, fostul internațional Dorinel Munteanu, se confruntă cu ”serioase probleme de sănătate'' şi necesită îngrijire medicală de specialitate, a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, managerul general al clubului, Cristian Munteanu, citat de Agerpres.

”Dragi suporteri, parteneri şi membri ai familiei Oţelul Galaţi, regret că trebuie să vă informăm despre situaţia dificilă prin care trece managerul tehnic al echipei noastre, Dorinel Munteanu. În aceste momente, Dorinel se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care necesită atenţie şi îngrijire medicală de specialitate, lucru ce îl împiedică în acest moment să fie alături de staff şi echipă. Vreau să transmit întreaga mea susţinere şi solidaritate către Dorinel şi familia sa în această perioadă dificilă. Dorinel a fost şi este o parte integrantă a succesului şi istoriei clubului nostru, dedicându-se cu pasiune şi profesionalism misiunii sale”, se arată în mesajul semnat de Munteanu.

Oficialul Oțelului a făcut apel la unitate pentru a asigura stabilitatea şi continuitatea clubului.

”Este mai important ca niciodată să ne unim forţele şi să demonstrăm unitatea care defineşte spiritul Oţelul Galaţi. Fac un apel public către toţi suporterii noştri, parteneri şi, în special, membrii asociaţi cotizanţi să fie alături de club pentru a traversa împreună aceste momente. Suntem la un moment crucial al sezonului, atât din punct de vedere sportiv, cât şi administrativ, cu procesul de finanţare şi licenţiere în plină desfăşurare. Unitatea şi suportul vostru sunt esenţiale pentru a ne asigura că putem continua să luptăm pentru obiectivele noastre. Este esenţial ca toţi factorii de decizie să păstreze unitatea şi coerenţa în luarea deciziilor, pentru a asigura stabilitatea şi continuitatea clubului. Fiecare decizie luată în această perioadă trebuie să fie ghidată de interesul comun şi de viziunea pe termen lung a SC Oţelul Galaţi. Vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru suportul vostru necondiţionat. Vom face tot posibilul să vă ţinem la curent cu evoluţia situaţiei. Împreună suntem mai puternici şi împreună vom depăşi toate provocările”, a mai scris Cristian Munteanu.

În timpul partidei cu Dinamo, pierdut cu scorul de 3-1, duminică seara, în deplasare, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a fost eliminat în minutul 75, pentru injurii aduse arbitrului asistent Andrei Constantinescu.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA