Tribuna
PNL
Doi sibieni la Full Kombat, ediţia a II-a
Ovidiu BOICA
1528 vizualizari
Doi sibieni la Full Kombat, ediţia a II-a

Odorheiu Secuiesc a găzduit, sâmbătă seara, ediţia a doua a galei Full Kombat, o competiţie de kickboxing cu reguli de K1, la care au fost invitaţi sportivi valoroşi din ţară şi din Ungaria, printre care s-au numărat şi 2 sibieni de la Kudokai Atlassib, Mircea "The Rock" Căluţiu şi Jurgen Muntean.
Muntean l-a înfruntat, în limitele categoriei 75 kg, pe câştigătorul Cupei Mondiale de kickboxing, în 2006, Gyorgy Zoltan. Din nefericire, sibianul a pierdut lupta, adversarul reuşind să-l accidenteze la arcada stângă, medicul competiţiei oprind meciul. "Deşi a fost o diferenţă semnificativă între cei 2 sportivi, sportivul nostru, la debutul său în gale profesioniste, a luptat cu mut curaj. El va fi prezent şi la cea de-a treia ediţie a galei Full Kombat, pe 19 decembrie, la Tg. Secuiesc, de această dată", a afirmat cel care se ocupă de pregătirea sibianului, sensei Adrian Mihai.
"The Rock" Căluţiu l-a întâlnit, tot la 75 kg, pe Miodrag "The Gentleman" Vărgatu, un sportiv de asemenea titrat, de la CS Universitatea Timişoara, care în ultimii 2 ani s-a pregătit în Spania. Sibianul a făcut un meci frumos, fiind declarat, la final, învingător cu o decizie de 3-0. "Vărgatu are un stil de luptă specific luptătorilor de thaiboxing pe care, la sportivii români, nu îl prea întâlneşti. Sportivul meu nu a forţat, pentru a nu se accidenta sau pentru a nu-şi da peste cap sistemul cardio-pulmonar. Meciul a fost unul tehnic, cu combinaţii complexe. Adversarul a încercat să domine, dar Mircea nu i-a dat nici măcar o secundă această şansă", a mai spus Adrian Mihai. Pentru "The Rock" Căluţiu, acest meci a fost unul de verificare înaintea meciului pe care-l va avea în Olanda, pe 7 decembrie.
Urmează Olanda
Ieri, sensei Adrian Mihai şi Mircea "The Rock" Căluţiu au luat drumul Olandei unde duminică, 7 decembrie, luptătorul sibian îl va înfrunta în ring pe Chris van Venroy. Căluţiu va face, înainte de acest meci, trei antrenamente în sala echipei Superpro, alături de campionii Albert Kraus şi Alviar Lima. "Chris van Venroy este pregătit de un antrenor foarte cunoscut în Olanda şi nu numai, Jan Wessels. Clubul de la care vine este Bullys Gym din oraşul olandez Arnhem. Toţi luptătorii olandezi sunt buni, aşa că nu poate fi pusă în discuţie valoarea oponentului lui Mircea. Olanda este ţara celor care ştiu să lupte. Va fi o piatră de încercare pentru sportivul meu. Doar câţiva sportivi români au
acceptat provocarea de a lupta în Olanda, printre care Sucz Barnabas sau Nici Dascălu. Este ca şi cum mergi în bârlogul ursului", mai spuen Adrian Mihai, care pariază pe victoria lui "The Rock" Căluţiu.
Gala în care va lupta şi sibianul, în Olanda, va fi difuzată pe Sportklub.
comentarii
3 comentarii

Bravo lor.Succes.
sportiv ca ei
03.12.2008 00:57
Felicitari ptr meciul d la Odorheiul Secuiesc unde a facut un meci foarte tehnic!!!Succes in meciul din Olanda care va fi inca o incercare ptr Mircea si in care sa fie VICTORIOS!!!!!
ionut
03.12.2008 14:08
Mult succes la meciul din Olanda,o sa fie un meci difici,dar tu sti ca poti :),printre putinii sibieni care sustin sportul si apreciaza ceea ce faceti voi ma aflu si eu,inca odata succes si felicitari pentru meciul de la Odorheiul Secuiesc.
ghici
03.12.2008 20:21
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia