Tribuna
Dinamo Bucureşti - BC CSU Sibiu 50-113: "Galben-albaştrii" intră în Top 6 de pe primul loc
Ovidiu BOICA
1416 vizualizari
Dinamo Bucureşti - BC CSU Sibiu 50-113:
CSU Sibiu a câştigat, în această seară, ultimul meci disputat în prima fază a sezonului regulat, astfel că nu mai pot pierde primul loc înaintea fazei a doua, grupa valorică 1-6. "Galben-albaştrii" s-au impus la o diferenţă de 63 de puncte pe terenul ultimei clasate, Dinamo. Mirel Dragoste a reuşit triple-double.

 

CSU Sibiu a încheiant en-fanfare prima fază a sezonului regulat. "Galben-albaştrii" s-au impus la Dinamo cu 113-50 şi termină prima parte a sezonului pe primul loc.
Cu ultima clasată, antrenorii Dan Fleşeriu şi Cătălin Vulc au trimis pe terne , din primul minut, numai românie - Paliciuc, Dragoste, Brosser, Petrescu şi Dragoş Gheorghe, iar pe parcurs, în afara acestora, a mai folosit un singur baschetbalist, pe americanul Jordan Williams. Astfel Paliciuc, Brosser şi Dragoste au jucat toate cele 40 de minute.
CSU a câştigat toate cele patru sferturi. După primele 10 minute sibienii aveau 24-15, iar actul secund le-a revenit cu 27-14, astfel că, la jumătatea confruntării, conduceau cu 51-29. Pe ultimele două sferturi, "galben-albaştrii" şi le-au adjudecat cu 27-11, respectiv 35-10, astfel că, la final, s-au impus cu 113-50.
Pentru CSU Sibiu au marcat Paliciuc (29 puncte), Dragoş Gheorghe (21), Mirel Dragoste (19), Williams (18), Brosser (17) şi Petrescu (9). Dragoste a reuşit triple-double, cu 12 recuperări şi 19 assist-uri, iar Brosser, Gheorghe şi Williams au avu double-double.
"Astăzi au jucat mai mult tinerii noştri. Am jucat doar în 6 jucători, ca să fim cel puţin ca la un antrenament. Îmi pare rău de situaţia de la Dinamo. Noi ne-am făcut antrenamentul aşa cum ne-am dorit. Băieţii au răspuns destul de bine. Scorul nu este important, la fel cum e deocamdată şi poziţia noastră din clasament, doar pentru statistică şi deocamdată am arătat că am fost cea mai constantă echipă din campionat, având doar 4 înfrângeri. Ceea ce urmează este mult mai greu. Vor fi 10 meciuri de foc, după care urmează play-off-ul. Este extrem de important dacă vom reuşi să pornim în play-off cu avantajul terenului propriu. Pentru asta luptăm. Să sperăm că vom reuşi să pornim, ca şi anul trecut, cu avantaj, şi să ni-l conservăm până la capăt. Deocamdată pot spune că sunt mulţumim, dar asta nu trebuie să ne adoarmă, dimpotrivă, să ne facă să fim şi mai înfometaţi de rezultate, aşa cum sunt convins că sunt şi o arată de fiecare dată suporterii noştri", a declarat, la final, antrneorul lui CSU Sibiu, Dan Fleşeriu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia