FITS 2024
Tribuna
Din colțul tribunei... Le-am promis c-o să le dăm de-o să le sară ochii-n cap, dar acum ne dor ai noștri. Cum l-am pierdut pe Iancu, cum l-am păstrat pe Dragoste
Ovidiu BOICA
734 vizualizari
Din colțul tribunei... Le-am promis c-o să le dăm de-o să le sară ochii-n cap, dar acum ne dor ai noștri. Cum l-am pierdut pe Iancu, cum l-am păstrat pe Dragoste
© as.ro

 

* Să vă faceți programare la oftalmolog, c-o să vă dăm la goluri de-o să vă sară ochii-n cap. Nu și-au făcut, ochii nu le-au sărit din orbite, în schimb ne-au sărit nouă, românilor, tot uitându-ne înspre poarta lui Buchel - care, apropos, nu-i deloc chel - doar-doar o să vedem vreun gol, dar ciuciu. Și, uite-așa, mai degrabă mergem noi la oftalmolog pentru că ne cam dor ochii de cât ne-am tot frecat la ei, nevenidu-ne să credem că ai noștri au fost egalii locului 202 mondial.
* Pentru ”tricolori”, după o asemenea rușine urmează EURO, unde dăm peste Belgia, Ucraina și Slovacia. Oare mai are rost să mergem în Germania? Eu zic să ne mai gândim...
* Dac-o da Domnul să ne mai calificăm la vreun turneu final, eu zic să le încercăm în amicale pe Sri Lanka, Guam, Insulele Virgine Britanice, Insulele Turks și Caicos, Insulele Virgine Americane, San Marino sau Anguilla (nu vă chinuiți să le găsiți pe hartă), situate în clasamentul FIFA și mai jos decât Liechtensteinul. Poate ne reușește de data asta!
* La ceas de seară, cam după  ce jurnalele mai de Doame-ajută tocmai au închis ediția, nu de alta, da' să moară Bibi de oftică (era să scriu ”piticele dracului”, vorba lui Vadim Tudor, fie-i țărâna ușoară), o veste tristă ne plesnește drept în figură. Luați prin surprindere, numai că n-am întors și celălalt obraz, pentru că așa-i creștinește.

.
© Vali MACREA

Aflăm că echipa în care ne punem atât de mari speranțe în sezonul următor tocmai a mai pierdut un titular, Gabi Iancu cerând să fie lăsat să plece, deși mai avea de stat măcar un an pemeleagurile noastre. Nu vreau să mă bag prea mult în seamă, sau să dau lecții, dar cred că totuși este cam mult. Și așa se-aude prin burg că ar mai fi și alții care au dus greul sezonul trecut pe picior de plecare. Treaba voastră, cei care vă ocupați de destinele echipei ăsteia, dar nu cred că e de bine!
* Un lucru e clar, și în sezonul viitor, la Sibiu baschetul se va juca cu (scuzați cacofonia) Dragoste. Căpitanul Mirel mai stă un al la CSU, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Să fie-ntr-un ceas bun!

.

* Dacă naționala lui Burleanu și Edy Iordănescu tare ne-a supărat în seara asta, o veste bună tot primim pe când Moș Ene ne umblă pe la gene (na, c-am făcut și-o rimă). Minifotbaliștii (dacă ăia care joacă fotbal sunt - teoretic - fotbaliști, cei care îl la minifotbal ce sunt?) s-au calificat în finala EURO și mai au de trecut un singur hop, Serbia, înainte de a ridica de-asupra capului pentru a șaptea oară trofeul continental. Hai, băieții, că se poate!    


comentarii
1 comentarii

Urîtă (cu î din i) pe la noi prin ....hermaNŞtad!
Vai noi ce o să iese.
Sbarcea
10.06.2024 11:39
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica