Tribuna
Debut în noul sezon pentru baschetbaliștii sibieni. ”Vulturii” primesc vizita nou-promovatei CSM Ploiești, în Cupa României. Condițiile în care suporterii vor putea fi în tribune
Debut în noul sezon pentru baschetbaliștii sibieni. ”Vulturii” primesc vizita nou-promovatei CSM Ploiești, în Cupa României. Condițiile în care suporterii vor putea fi în tribune
© Facebook BC CSU Sibiu

 

După o lungă așteptare, baschetbaliștii sibieni debutează în noul sezon cu un meci din Cupa României. În această seară, de la ora 18:00, baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu primesc vizita celor de la CSM Ploiești, echipă nou-promovată în Liga Națională.

Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare pe bilete.ro. Clubul sibian a postat pe site-ul oficial condițiile în care suporterii vor putea fi alături de ”galben-albaștri” la primul meci oficial din noul sezon.

”Așteptarea a luat sfârșit! BC CSU Sibiu ia startul în competițiile oficiale pe teren propriu, cu meciul tur din Cupa României. Duelul cu CSM Ploiești se joacă vineri de la ora 18:00, iar biletele pentru această partidă au fost puse în vânzare pe www.bilete.ro

Tichetele de acces general costă 25 de lei, iar copii de până la 3 ani au intrarea gratuită, fără a li se asigura însă loc. Accesul la meci se face atât în baza biletului de acces, cât și a certificatului digital COVID care să ateste faptul că spectatorul se află în una dintre următoarele situații:

- este vaccinată cu schema completă de cel puțin 10 zile,

- deține un rezultat negativ în urma testării RT PCR în ultimele 72 de ore,

- deține un rezultat negativ în urma testării rapide în ultimele 48 de ore

- se află în perioada cuprinsă între a 15 si a 180-a zi de la infectare.

Testarea este necesară, în rândul copiilor de peste 6 ani.

De asemenea, la acces, persoanele vor fi supuse triajului epidemiologic și doar dacă au îndeplinit condițiile de mai sus și NU prezintă simptome de boală vor putea avea acces”, este mesajul postat de BC CSU Sibiu pe bc-csusibiu.ro.

În arena sportivă, spectatorii sunt obligați să poarte mască, să își dezinfecteze mâinile, să evite zonele aglomerate și să ocupe locul înscris pe tichetul de acces achiziționat, cu respectarea distanțării de un loc între participanți.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia