Tribuna
De la inconştienţă prin nesimţire la sfidare

La Raliul Sibiului mă număram printre spectatorii de pe Călugăru. Soare, cald, peisaj frumos, spectatori veniţi şi din alte părţi. În grupul nostru erau fani ai lui Bogdan Marişca de la Cluj. Ne simţeam bine cu toţii.
Drumurile colaterale de acces spre traseu erau blocate cu benzi de avertizare, trecuseră şi două maşini cu semnalizare acustică şi avertizare verbală pentru a se proteja traseul precum şi spectatorii faţă de pietrele zburate "glonţ" de sub roţile maşinilor. Corect.
Au început să treacă bolizii - spectaculos!
La un moment dat, una dintre maşini s-a oprit în faţa noastră! N-am înţeles de ce pentru că motorul îi funcţiona bine. Ce credeţi? De sus, de pe traseu venea tacticos un Jeep Man şi impunător blocând drumul într-un loc îngust. A coborât bietul pilot în culmea disperării şi a enervării:
- Ieşi afară!! Ieşi afară imediat!!!
Jepp-ul l-a ocolit prin afara drumului, trecând printre noi, intrând apoi iarăşi pe traseu cu toate pietrele aruncate de către pilot după el. Bietul om era disperat. După pregătiri intense şi minuţioase sub aspect tehnic privind maşina - adaptări, reparaţii, întreţinere, combustibil, antrenamente, verificări, echipament, bani investiţi, aspiraţii, speranţe, şi-ţi iese în faţă cu nesimţire o asemenea fantomă şi te blochează exact când fiecare zecime de secundă e preţioasă! S-a dus dracului totul!
I-am auzit pe doi clujeni comentând:
- Mă, ăsta-i bou?
- Nu, îi idiot.
- Da, dar are Jeep, nu Logan ca noi...
Sibiu, 20.07.2009
Dr. Jean Claude van Damme
comentarii
5 comentarii

asta-i tara de cacat in care traim....respect ioc... ca doar d-aia se zice.."sa traiti bine"...vai de noi...
PLM
22.07.2009 05:21
Ar fi bine sa faceti public si numarul de inmatriculare...
un cititor
22.07.2009 07:57
Asemenea personaj nu se numeste om ci BOU.Trebuia sa-l fi filmat cineva si rog tribuna sa-i de-a nr.de circulatie ca sa-l stim si noi si de cine sa ne ferim.Degeaba are gib daca n-are cap.
gogu
22.07.2009 10:52
Elementul din Jeep nu merita sa mai traiasca. La viteza cu care se merge in proba , roll bar-ul este mai rezistent ca Jeep-ul. Este o inconstienta derivata din prostie , dar o scaparea de organizare.
Radu
22.07.2009 18:58
Mare mitocan dati-ii numarul de inmatriculare daca nu cumva este din Cacova sau din Saliste ca a doua oara va asigur ca nu mai are cum sa faca asa ceva vita dracului
Babu Ion
22.07.2009 20:00
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia