Tribuna
SEVIS
De la campioana Poloniei, la BC CSU. Sibiul completează locul rămas liber după plecarea lui Philmore
Ovidiu BOICA
711 vizualizari
De la campioana Poloniei, la BC CSU. Sibiul completează locul rămas liber după plecarea lui Philmore
© bc-csusibiu.ro
Echipa sibiană l-a transferat pe Blake Reynolds, un american de 24 de ani și 2,01 metri. Jucătorul se va alătura zilele următoare lotului condus de Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc.

 

Blake Reynolds este alesul celor de la Sibiu pentru a-l face uitat pe Isaiah Philmore, pivotul plecat la Telekom Bonn. Americanul în vârstă de 24 de ani vine la BC CSU după ce a evoluat în stagiunea actuală la campioana Poloniei, Enea Zastal BC Zielona Gora, echipă care, în urmă cu doar o săptămână, a câștigat Cupei Poloniei, conform unui comunicat de presă al clubului sibian. 
”Sunt foarte încântat să mă alătur BC CSU Sibiu!  Am vrut să-mi găsesc o nouă casă și să îmi pot aduce aportul la câștigarea campionatului, iar Sibiul pare să fie locul perfect pentru asta.  Aștept cu nerăbdare să mă alătur antrenorilor și colegilor de echipă și să fac tot ce pot pentru a ajuta echipa să rîși atingă obiectivele”, a declarat Blake Reynolds. 
Născut în Jackson, Missouri, Blake Reynolds măsoară 2,01 metri, este absolvent al Universității Yale și a jucat în NCAA până în stragiunea precedentă, când a traversat oceanul, ajungând în baschetul european, evoluând pentru gruparea bulgară Chernomorets Burgas. 
În sezonul 2019/2020, Blake Reynolds a evoluat în 17 meciuri pentru Chernomorets, reușind medii statistice de 17,5 puncte, 7 recuperări și 2,8 assist-uri. 
Sezonul actual, Reynolds l-a început în tricoul echipei Enea Zastal Zielona Gora, campioana Poloniei, care evoluează și în Liga VTB. În campionatul polonez, Reynolds a avut medii de 10,4 puncte, 4,7 recuperări și 1,8 pase decisive. 
”Blake este un jucător talentat, care vine la Sibiu cu un rol foarte important, acela de a-l înlocui, cu succes, pe Ishaiah Philmore. Este un jucător tânăr care va aduce echipei energie și consistență în atac, un jucător care va acoperi mai multe poziții și de la care ne așteptăm să fie o amenințare permanentă pentru echipa adversă. Sper că timpul de adaptare cu noii colegi și cu sistemul nostru să fie cât mai scurt și să poată deja evolua în Cupa României”, a afirmat antrenorul Dan Fleșeriu. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia