Tribuna
SEVIS
David Mayoral, cel mai bun marcator al Sibiului
Ovidiu BOICA
504 vizualizari
David Mayoral, cel mai bun marcator al Sibiului
Mijlocașul de la FC Hermanstadt a înscris 5 goluri până acum în cele 17 partide în care a fost folosit de antrenorii Ruben Albes și, mai apoi, Liviu Ciobotariu. Ibericul ar fi putut fi la cota 7 dacă, în tur, n-ar fi ratat un penalti cu Universitatea Craiova, iar în urmă cu două etape nu i-ar fi fost anulat un gol perfect valabil în partida cu UTA, la Arad (1-1).

 

David Mayoral este cel mai bun marcator al lui FC Hermannstadt în actualul sezon. Ibericul a înscris de șase ori, dar o reușită i-a fost anulată eronat, în etapa a XXII-a, în remiza cu UTA Arad, din deplasare, meci în care tot el marcase pentru echipa sibiană.

Mayoral ar fi putut fi foarte bine la cota 7 în clasamentul marcatorilor dacă n-ar fi ratat și acel penalti din tur, la Mediaș, în ânfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-0.

Romario Pires este al dolea marcator al lui Hermannstadt, cu patru reușite, iar Andrei Sîntean, Bright Addae și Răzvan Dâlbea au marcat de câte două ori fiecare. Goran Karanovic și Raul Opruț și-au trecut în cont câte un gol, la fel și Adrian Bălan, atacantul ajuns între timp la Rapid, și Fabio Fortes, care nu mai intră în vederile primei echipe. Un alt jucător de la FC Hermannstadt, Petrișor Petrescu, a marat un gol, în actualul sezon, însă pentru Academica Clinceni.

La Mediaș, Dumitru Cardoso continuă să fie principalul marcator, cu 7 goluri. Mijlocașul s-a transferat în Coreea de Sud, în această iarnă. Ronaldo Deaconu mai are un gol de marcat pentru a-l egala pe Cardoso.

Ricardo Valente a înscris până acum de trei ori, la fel ca Vlad Morar, însă acesta din urmă a făcut-o de fiecare dată pentru UTA, fosta sa echipă, în prima parte a sezonului regulat.

Sergiu Ciocan, Ondrej Baco și Ze Manuel au marcat câte două goluri pentru Gaz Metan în primele 24 de etape, iar Roberto Romeo, Nasser Chamed, Luis Nițu, Idrissa Sambu și Yuri Matias au câte o reușită.

comentarii
1 comentarii

"Felicitari' echipei din Sibiu pentru "onorabilul" loc in clasament! Pentru ei se face costisitoarea investitie cu stadionul?
Corny
25.02.2021 09:23
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia