Tribuna
Danilencu: "Am ales Sibiul pentru că aici e un club puternic, Kudokai Atlassib"
Ovidiu BOICA
3955 vizualizari
Danilencu:
Prezentat ieri, într-o conferinţă de presă găzduită de Sala Beta a Hotelului Ramada, luptătorul Lucian Danilencu a mărturisit că a ales să reprezinte clubul Kudokai Atlassib deoarece s-a convins că acesta este "unul puternic, dintr-un oraş cu tradiţie în sporturile de ring".
Lucian Danilencu este noul pariu al celor de la Kudokai Atlassib, după ce Raul Cătinaş şi Adrian Stoiţi au pus capăt activităţii sportive. Alături de Miodrag Olar, în refacere după o accidentare, Danilencu este unul dintre componenţii grupei de performanţă a clubului din Sibiu.
Născut la Tulcea, Lucian Danilencu a plecat în urmă cu 10 ani în Italia, unde munceşte ca instructor de înot. El a urcat în ring, în România, de două ori anul trecut, susţinând la Timişoara şi Bucureşti meciuri în cadrul promoţiei "Se caută un greu".
"Orice român îşi doreşte să se întoarcă acasă. Am ales Sibiul pentru că are tradiţie în acest sport sporturi de ring, iar Kudokai Atlassib este un club puternic. M-am pregătit un pic sub comanda lui Adrian Mihai. Am venit la acest club să facem performanţă. Am luptat, până acum, în kickboxing, reguli de K1 şi Thai Box, dar aş vrea să mă axez, pe vitor, pe K1", a afirmat Danilencu.
Cel mai nou membru al clubului Kudokai Atlassib este caracterizat de către managerul Alex Baciu drept un sportiv care îi calcă pe urmele lui Ionuţ Iftimoaie. "Cu Ionuţ (n.a. Iftimoaie) chiar sunt bun prieten", a venit imediat replica lui Danilencu.
Remarcat de promotorul Eduard Irimia în 2010, Lucian "Lucifer" Danilencu a primit oferta de colaborare directă cu circuitele Local Kombat şi Superkombat, dar serviciul şi alte probleme personale nu i-au permis să se antreneze şi pentru aceste circuite.
Lucian Dănilencu s-a făcut cunoscut peste hotare şi în urma unei participări la un spectacol de televiziune de box profesionist, “Bigger’s, Better’s”, unde a demonstrat reale calităţi de luptător.
"Pentru prima dată l-am cunoscut în Italia, la Torino, în cel mai mare circuit italian şi unul dintre cele mai mari din lume, "Fight Code", unde a luptat într-un meci la categoria grea, împotriva sârbului Milan Dasic. În această gală, Danilencu a reuşit un meci extraordinar, făcându-şi KO adversarul printr-o lovitură spectaculoasă de picior. Am fost impresionat de atitudinea şi de stilul spectaculos de luptă al lui Danilencu, dar şi de caracterul şi de seriozitatea cu care se dedică sportului. I-am propus legitimarea la clubul sibian. Lucian Danilencu a acceptat şi a devenit membru al echipei de performanţă a clubului Kudokai Atlassib. El se va pregăti atât în România, cât şi în Italia şi Olanda, iar primul meci important îl va avea în luna octombrie, în circuitul Superkombat, alături de Miodrag Olar", a afirmat unul dintre cei care se vor ocupa de pregătirea sportivului, sensei Adrian Mihai.

Palmares
Nume: Lucian”Lucifer “ Dănilencu
Vârstă: 28 ani.
Înălţime: 1,85 m.
Greutate: 103 kg.
Campion mondial Kombat League 2009, categoria grea.
Campionul Italiei la kickboxing, în 2010, categoria grea.
Campionul Italiei, Pro Muay Thai 2010, categoria grea.
Campion european WKN 2011.
Câştigătorul mai multor circuite profesioniste de kickboxing din Europa.
25 de meciuri, 21 de victorii, 14 prin KO.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia