Tribuna
Daniel Tătar, CSC Șelimbăr: ”Sperăm să câștigăm și în deplasare”
Ovidiu BOICA
453 vizualizari
Daniel Tătar, CSC Șelimbăr: ”Sperăm să câștigăm și în deplasare”

 

CSC Șelimbăr nu a obținut, în primele 16 etape, niciun succes pe terenul altei echipe, dar Daniel Tătar speră ca măcar în ultimele două deplasări din sezonul regular ”cavalerii roșii” săcâștige.

”Mă bucur că am revenit la antrenamente pentru că a fost o vacanță lungă, binemeritată de ne noi. Cred că am făcut o primă parte a sezonului destul de bună, se putea mult mai bine, dar suntem mulțumiți cu acest parcurs. Pentru noul an, ne-am propus să continuăm această formă bună pe care am avut-o. Avem nevoie să câștigăm meciuri și-n deplasare, acesta este scopul nostru, pentru că mai avem 3 meciuri, dintre care două sunt în deplasare și avem nevoie de cât mai multe puncte, pentru că fiecare punct contează în clasament, pentru a intra în play-off sau play-out, dar cu un număr cât mai mare de puncte”, a afirmat Tătar.

Daniel Tătar a fost unul dintre cei mai în formă jucători ai Șelimbărului în actualul sezon, fiind totodată golgeterul echipei, cu patru reușite. Fundașul stânga spune că își dorește ca și colegii săi din ofensivă și de la mijlocul terenului să fie la fel de prolifici.

Îmi doresc foarte mult să fiu în continuare sănătos, să mă pot pregăti zi de zi și mă bucur că am avut un parcurs bun, pentru că am ajutat echipa în meciuri și asta e cel mai important. Îmi doresc să fie atacanții și mijlocașii în topuri pentru că ei ne aduc puncte mai multe decât o facem noi, fundașii, chiar dacă datoria noastră este să nu primim gol”, a adăugat Tătar.

Căpitanul CSC 1599 Șelimbăr a vorbit și despre relația pe care o are atât cu antrenorul Eugen Beza, cât și cu cei din conducerea clubului: ”Sunt prieten de mult timp cu Eugen, am fost și colegi, am lucrat mult timp împreună, ne cunoaștem foarte bine unul pe celălalt. La fel, sunt prieten și cu cei din conducere și mă simt foarte bine, mă simt apreciat și cred că asta e cel mai important, atunci când ne respectăm unul pe celălalt, fiecare din postura în care este”.

 

Ce-și dorește Cârstean pentru 2022: ”Mai multe goluri!”

 

Vârful de atac Adrian Cârstean așteaptă reluarea campionatului și speră să marcheze mai mult, iar CSC-ul să câștige mai multe puncte: ”Așteptăm cu nerăbdare să reînceapă campionatul și sperăm să câștigăm toate cele 3 meciuri care ne-au mai rămas și să intrăm în play-off”, a spus Cârstean.

”Mai multe victorii și mai multe goluri, bineînțeles”, a răspuns atacantul în momentul în care a fost întrebat ce își dorește de la noul an.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia