Tribuna
Daniel Perjă, noul team manager al echipei FC Hermannstadt. Mureșan: ”Aveam nevoie de un asemenea om”
Ovidiu BOICA
3144 vizualizari
Daniel Perjă, noul team manager al echipei FC Hermannstadt. Mureșan: ”Aveam nevoie de un asemenea om”
Iuliu Mureșan, noul președinte al grupării de pe ”Municipal”, i-a prezentat, într-o conferință de presă, pe Dănuț Perjă și Kevin Rimane. Primul va ocupa funcția deținută până acum de Marius Lungu, aceea de team manager, iar Rivane este un fundaș de 28 de ani care vine de la Paris Saint-Germain.

 

Suceveanul Daniel Perjă este noul team manager al echipei FC Hermannstadt, ocupând locul rămas vacant după demisia lui Marius Lungu.

Iuliu Mureșan, președintele clubului sibian, l-a prezentat, ieri, pe Perjă, într-o conferință de presă.

”A fost fundaș mulți ani în fotbalul românesc. Eu îl țin minte de la Rapid București. A jucat și în Israel. Pe lângă faptul că a fost un jucător foarte bun de Liga 1, a fost respectat, a avut și funcții de conducere, a făcut și la alte cluburi, la Rapid, la Foresta, la Șirineasa în ultima vreme, ceea ce va face și la noi, munca aceasta de organizare a partidelor, a echipei, va avea rolul de team manager, va însoți echipa și va sta pe bancă, va face schimbările... Știți care e rolul unui team manager. Îi doresc bun venit și vreau să subliniez că are o calitate cu care pe mine mă completează la fix, este tipicar. Aveam nevoie de un asemenea om, pentru că eu nu sunt chiar atât de riguros. Ne completăm foarte bine”, a afirmat Mureșan.

Tot cu această ocazie, oficialul grupării FC Hermannstadt a vorbit și despre ultimul jucător transferat, Kevin Rimane, ajuns sub comanda lui Costel Enache de la marele PSG. 

”E un jucător foarte bun. A jucat fundaș central și mijlocaș la închidere. E un jucători cu calități foarte bune, cu viteză bună, un jucător tehnic, care pasează bine. E oricum peste nivelul campionatului românesc și clar și peste nivelul echipei noastre. Va aduce un plus de caracter, un plus de tehnicitate și un plus și din punct de vedere uman, pentru că cei care s-au format la o școală atât de mare, la un club atât de mare și de important cum e PSG-ul sunt la alt nivel. Ne bucurăm că a venit la noi. Îi dorim succes! Sper să se adapteze cât mai repede. (...) M-aș bucura să poată debuta la partida cu Dinamo și să ne ajute să obținem o victorie, să avem o siguranță mai mare în apărare, pentru că am avut niște probleme luând 14 goluri”, a declarat Mureșan.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia