Tribuna
PNL
Daniel Paraschiv, tot mai aproape de Bordeaux?
Daniel Paraschiv, tot mai aproape de Bordeaux?

 

Afirmația impresarului atacantului lui Hermannstadt, Daneil Paraschiv, Sergiu Bodea, conform cărora jucătorul ar fi aproape de un transfer la ocupanta locului secund în Ligue 2, Bordeaux, au fost întărite și de un jurnalist francez, Alexandre Lazar. Acesta a afirmat, pentru webgirondins.com, că transferul lui Paraschiv la Bordeaux ar putea fi considerat o afacere reușită, având în vedere prețul cerut - 800.000 de euro, susține el - de echipa sibiană și calitățile golgeterului lui Hermannstadt.

”Preţul e bun, în comparaţie cu calităţile jucătorului. E nevoie de cel puţin 800.000 de euro pentru ca Hermannstadt să renunţe la el, fără să vorbim despre potenţialele bonusuri.

Clubul la care este are mari probleme financiare. Au fost salariile neplătite chiar şi patru luni. Daniel Paraschiv a mascat oarecum neajunsurile echipei şi a devenit foarte eficient. Vânzarea unui jucător cu aproape un milion de euro ar putea fi astfel interesantă”, a declarat jurnalistul Alexandre Lazar, pentru cei de la webgirondins.com, conform primasport.ro.

Daniel Paraschiv este al doilea marcator din Superligă, alături de Denis Alibec Farul), cu nouă reușite, toate din acțiune, topul fiind dominat de un italian, Andrea Compagno, de la FCSB (13 goluri).


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica