Tribuna
Daniel Paraschiv se simte oarecum responsabil pentru eșecul cu Dinamo: ”Noi, atacanții, nu prea ne-am făcut treaba! Nu mai putem întoarce timpul!”
b.o.n.
536 vizualizari
Daniel Paraschiv se simte oarecum responsabil pentru eșecul cu Dinamo: ”Noi, atacanții, nu prea ne-am făcut treaba! Nu mai putem întoarce timpul!”
© Vali MACREA

 

Unul dintre goltegerii lui Hermannstadt, Daniel Paraschiv, se învinovățea, la finalul meciului de pe ”Arcul de Triumf”, într-o oarecare măsură pentru înfrângere. Paraschiv era de părere că cei din ofensivă nu și-au adus contribuția la obținerea unui rezultat pozitiv, dar crede că acest eșec trebuie lăsat în urmă, iar sibienii să se concentreze asupra ultimelor două jocuri din sezonul regular, cu Oțelul, de pe teren propriu, și de la CFR Cluj.

”Controlăm meciurile, ajungem bine în ultimii 30 de metri și acolo noi, atacanții, nu prea ne-am făcut treaba. Trebuie să fim bărbați, să recunoaștem că și astăzi (n.a. marți) am avut câteva situații pe care nu le-am gestionat așa cum ar trebui și - din păcate - pe noi nu ne iartă nimeni, au o ocazie, ne-au marchat... Din asta ar trebui să învățăm pe viitor, pentru că atât avem de făcut. Nu mai putem întoarce timpul și trebuie să scoatem maxim din acest sezon. (...) Cum am spus, poate la ultima decizie, la ultima pasă, la finalizare (n.a. s-a făcut diferența), noi mai-mereu am fost neinspirați, ei au avut - mi se pare - o ocazie, dacă nu greșesc și au marcat, după care au făcut un joc bun, au ținut de minge, s-au apărat bine și - ce să zic - au meritat victoria”, a declarat Paraschiv la flash-interviuri.

Daniel Paraschiv a vorbit, la DigiSport, cu eleganță despre golul reușit de sibieni în minutul 41, anulat de abitrul Iulian Călin pentru un presupus ofsaid, evitând să se pronunțe direct: ”Mie, din teren, mi s-a părut c-a intrat (n.a. mingea în poartă), nu știu dacă a depășit linia porții cu toată circumferința, nu știu care a fost povestea cu ofsaidul, dacă a fost un jucător în ofsaid, sau nu... A fost o învălmășeală acolo și nu mă pot pronunța pentru că încă n-am revăzut ocazia”.

Paraschiv e de părere că sibienii nu mai au prima șansă la calificarea în play-off, dar că aceștia sunt obligați să joace la victorie ultimele două meciuri din sezonul regular.

”Clar am pierdut un tempo acum, era important să câștigăm astăzi (n.a. marți). Da, nu mai plecăm cu prima șansă (n.a. la play-off) pentru că știm și noi programul  celorlalte echipe, însă se poate întâmpla orice, suntem obligați să jucăm la victorie pentru suporteri, chiar și dacă nu mai avem nicio șansă. Va trebui să abordăm la victorie acest meci (n.a. cu Oțelul, de sâmbătă, 2 februarie, din etapa viitoare) și asta vom face”, a adăugat Paraschiv.

Altfel, Daniel Paraschiv a dat vina pe faptul că sibienii intră în general temători pe teren, în deplasări, motiv pentru care n-au mai câștigat în deplasare din etapa a II-a, de la Iași (3-1): ”Poate că intrăm și un puc temători, deși astăzi (n.a. marți) mi s-a părut c-am intrat destul de bine, am făcut un presing bun, am recuperat multe mingi în treimea adversă, însă revin la problema aceasta, cu finalizarea, cu ultima pasă, total, total neinspirați deși «Mister» (n.a. antrenorul Marius Măldărășanu) ne vorbește despre asta de foarte multe meciuri, că acolo se face diferența. N-am învățat nimic și am fost pedepsiți”.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA