Tribuna
PNL
Daniel Paraschiv: ”Mă bucur că am marcat 3 goluri, aveam nevoie, e cea mai mare plăcere pe care o poți avea în fotbal”
b.o.n.
649 vizualizari
Daniel Paraschiv: ”Mă bucur că am marcat 3 goluri, aveam nevoie, e cea mai mare plăcere pe care o poți avea în fotbal”
© Vali MACREA

 

După o pauză de o lună și jumătate, vârful de atac Daniel Paraschiv și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor. Și nu oricum, ci trecându-și în cont primul hatt-trick de când joacă în Superligă.

Paraschiv a declarat, la finalul meciului cu UTA, că avea mare nevoie să-și treacă din nou numele pe lista marcatorilor.

”Ne bucură foarte mult jocul. Importante sunt -bineînțeles, celebra replică, importante sunt cele 3 puncte însă. Mă bucur că am marcat trei goluri, aveam nevoie, e cea mai mare plăcere pe care o poți avea în fotbal și sperăm ca această victorie să ne dea un moral cât mai bun pentru meciurile ce urmează”, a spus atacantul la DigiSport.

Cu cele trei reușite, Paraschiv a ajuns la cota 12 în clasamentul golgeterilor, fiind cel mai bun marcator al lui Hermannstadt. El nu mai marcase din victoria cu 4-1 a sibienilor, pe teren propriu, cu Oțelul, când a transformat un penalti, la 1-0.

Paraschiv s-a declarat satisfăcut și de jocul echipei sale, care n-a mai pierdut puncte după ce a avut avantaj pe tabelă, așa cum se întâmplase până acum în mai multe rânduri.

”De fiecare dată când conduceam, se instala o oarecare panică, un instinct ce conservare, mai puțin în meciurile cu Dinamo. În rest, tot timpul dădeam gol și ne apăram, însă astăzi (n.a. vineri) am vorbit și la pauză, ne simțeam foarte bine, am jucat foarte bine și-n prima repriză și am zis că ar fi păcat să ne aruncăm iarăși în apărare”, a mai spus Paraschiv l aflash-interviuri. 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA