Tribuna
Dani Coman, președinte FC Hermannstadt: ”Îmi doresc să promovez și să câștig Cupa României”
Dani Coman, președinte FC Hermannstadt: ”Îmi doresc să promovez și să câștig Cupa României”

 

Președintele executiv Dănuț Coman, a afirmat, la finalul meciului cu CSC Șelimbăr, câștigat cu 3-2, că ambele întreceri în care este prinsă în momentul de față echipa sibiană, Liga 2 și Cupa României, sunt importante și că își dorește atât promovarea în Liga 1 cât și câștigarea trofeului competiției KO. 
”Îmi doresc să câștig fiecare meci pe care-l joc, indiferent de competiție. Suntem angrenați în două competiții diferite, ambele sunt importante, îmi doresc foarte mult să promovez, la fel de mult îmi doresc să câștig și Cupa României, știu ce înseamnă acest trofeu, jucătorii la fel, au fost în finala Cupei României, au demonstrat că au valoare... Sper ca și anul acesta să ne îndeplinim aceste două obiective”, a spus Coman pentru contul oficial de Facebook al grupării sibiene.
FC Hermannstadt joacă marți, 26 octombrie, de la ora 15:00, în deplasare cu ACSO Filiași, o echipă din Liga 3, în optimile de finală ale Cupei României.

”Nu înțeleg această rivalitate”

Dănuț Coman a spus despre meciul cu CSC Șelimbăr că a avut ”o încărcătură aparte” și că nu înțelege rivalitatea care există între cele două echipe.
”Sunt emoțional, sunt epuizat. A fost un meci cu o încărcătură aparte. S-a văzut rivalitatea care există între aceste două echipe deși nu o înțeleg. Mă bucur tare mult de victorie, mă bucur că am reușit să marcăm în ultimele minute ale prelungirilor. Mă bucur pentru Vali Buhăcianu. Îmi felicit echipa, îmi felicit staff-ul tehnic și sper ca, odată cu această victorie, să demonstrăm că suntem echipa care se luptă pentru accederea în primul eșalon fotbalistic, să arătăm din ce în ce mai bine și să promovăm. Ăsta este obiectivul pentru care am venit aici, pentru care am rămas și pe care îmi doresc să îl duc la bun sfârșit”, a adăugat Coman. 

comentarii
1 comentarii

Cupa Romaniei ati "castigat-o" sa vedem care cum e treba cu promovarea.
JIM
28.10.2021 00:55
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia