Tribuna
Dani Coman, președinte AFC Hermannstadt: ”Nu mă interesează ce-a fost în trecut, mă interesează să se stopeze niște datorii mai vechi la niște jucători care n-au dat satisfacție”
Dani Coman, președinte AFC Hermannstadt: ”Nu mă interesează ce-a fost în trecut, mă interesează să se stopeze niște datorii mai vechi la niște jucători care n-au dat satisfacție”

 

Fostul mare portar, în prezent aflat la conducerea executivă a grupării de pe ”Municipal”, a vorbit, la Metropola TV, despre planul de a scoate clubul din situația dificilă în care se află din punct de vedere financiar. Dănuț Coman a ținut să-i asigure pe suporteri că se poate promova și dacă AFC Hermannstadt va fi în insolvență. În plus, după meciul cu Dacia Unirea Brăila, din etapa a VII-a, câștigat cu un sec 6-0, președintele clubușlui sibian dădea sigurări că situația clubului este una de ”stabilitate din toate punctele de vedere”, chiar dacă, în urmă cu două zile, acesta depusese la Tribunalul Sibiu dosarul pentru intrarea în insolvență.

Și, pentru că veni vorba de intrarea în insolvență, cerută chiar de AFC Hermannstadt, Dănuț Coman a spus, la Metropola TV, că această acțiune a fost inițiată pentru stoparea unor datorii cu foștii jucători, care ”nu au dat satisfacție”.

”Insolvența nu înseamnă faliment. Asta trebuie să înțeleagă lumea. Pentru că sunt oameni care au văzut că Hermannstadt-ul va intra în insolvență și deja și-au pus probleme dacă se mai poate promova. Se poate promova, iar pe mine, ca președinte de club, venit de 3 luni de zile, mă interesează ca jucătorii actuali și staff-ul tehnic să aibă salariile la zi, așa cum sunt în momentul de față și să aibă cele mai bune condiții pentru a promova. Nu mă interesează ce a fost în trecut, nu mă interesează greșelile care s-au făcut în trecut, eu îmi doresc să nu le mai repetăm. Și atunci, și ăsta poate fi un mod de a ajuta societatea să se reorganizeze, să stopeze niște datorii mai vechi la niște jucători care n-au dat satisfacție. Repet, pentru orice societate, indiferent de domeniul de activitate, insolvența nu înseamnă faliment, înseamnă doar un plan foarte bine gândit de reorganizare al clubului și al societății”, au fost cuvintele lui Dănuț Coman la Metropola TV.

 

comentarii
1 comentarii

pe fotbalistii aceia care nu dadura satisfactie cine io adus,cine leo facut contract etc?nu clubul HERMANSTA?indiferent cine o fost sef
andrei v
22.09.2021 15:16
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia