Tribuna
Dani Coman nu e deranjat că lui Țicu i s-a înjumătățit pedeapsa după ce l-a ”rupt” pe Dragoș Iancu: ”Pe noi nu ne dezavantajează cu nimic!”
b.o.n.
836 vizualizari
Dani Coman nu e deranjat că lui Țicu i s-a înjumătățit pedeapsa după ce l-a ”rupt” pe Dragoș Iancu: ”Pe noi nu ne dezavantajează cu nimic!”

 

Președintele executiv al lui Hermannstadt a susținut, la Digi Sport, că nu îl interesează faptul că lui Valentin Țică,, căpitanul Petrolului, i s-a înjumătățit pedeapsa. După ce în accidentase pe Dragoș Iancu pe ”Ilie Oană”, fotbalistul sibian având nevoie de o intervenție chirurgicală în urma fracturii deschise de peroneu care îl va ține departe de gazon mai multe luni, Țicu primise o suspendare de 16 etape, suspendare care i-a fost redusă la 8 etape de către Comisia de Recurs a FRF.

”Fiind vorba de un fotbalist, cel mai important e ca el să joace. Din păcate, Iancu nu va juca, probabil, câteva luni de-acum încolo. Cât despre decizia care a fost dată, nu știu exact ce s-a întâmplat. Nici nu m-a interesat prea mult ceea ce se întâmplă cu Țicu, dar dacă așa s-a decis... Pe noi nu ne dezavantajează cu nimic. Să-i ajute Dumnezeu să fie sănătos, să ajungă la echipa națională, pentru că e un jucător bun, un jucător tânăr, de perspectivă. Nu am nimic de reproșat comisiei”, a spus Coman.

Oficialul grupării de pe ”Municipal” a recunoscut că a refuzat propunerea Petrolului, înainte de a apărea decizia Comisiei de Recurs, ca Iancu să fi primit o mie de euro pe lună compensație pentru ce i s-a întâmplat, iar în schimb, sibienii să pledeze la organismul care urma să ia decizia pentru clemență și reducerea eventualei pedepse a lui Țicu: ”Este adevărat c-am refuzat, dar nu puteam influența noi sub nicio formă comisia. Din declarațiile pe care noi le-am dat, clubul Hermannstadt, am spus-o foarte clar. Nu a fost o intervenție, chiar dacă a pus în pericol integritatea jucătorului și s-a ajuns în situația în care s-a ajuns, n-a fost ceva voit. Nu stăm în banii ăia, lui Iancu i-am mărit contractul, pe toată perioada în care va sta, va lua prime sută la sută”.

Întrebat fiind, în continuare, dacă i se pare normal ca Dragoș Iancu să mai aștepte până să revină pe gazon, iar Țicu să primească drept de joc, un avantaj pentru Petrolul, echipă aflată în luptă directă cu formația lui Măldărășanu pentru un loc în play-off, Dani Coman a adăugat că lucrul acesta nu îl preocupă, ci este interesat doar de propria echipă.

”Eu cred că nu asta ar trebui să ne intereseze. Ar trebui să ne intereseze jocul nostru, ar trebui să ne intereseze să fim mai buni de la zi la zi și să demonstrăm că suntem mai buni decât Petrolul sau decât celelalte echipe cu care ne luptăm indiferent de componența lotului.

Pe mine mă interesează echipa mea, iar dacă noi suntem bine, ne putem lupta și putem câștiga cu orice echipă din campionatul intern”, a mai spus fostul goal-keeper.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA