Tribuna
Dani Coman, la revenirea în funcția de președinte executiv al AFC Hermannstadt: ”Voi lupta pentru a recâștiga cele 9 puncte, pentru că sunt câștigate pe teren, sunt muncite”
Dani Coman, la revenirea în funcția de președinte executiv al AFC Hermannstadt: ”Voi lupta pentru a recâștiga cele 9 puncte, pentru că sunt câștigate pe teren, sunt muncite”
Dani Coman, care a revenit în funcţia de preşedinte al clubului sibian, pe care-l părăsise la începutul sezonului, a afirmat, miercuri, că echipa sibiană se va lupta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), pentru a recâştiga cele 9 puncte cu care a fost sancţionată de către Comisia pentru Acordarea Licenţei Cluburilor din cadrul Federației Române de Fotbal.

 

”Am revenit la fel de entuziast ca şi prima dată. Îmi doresc să facem performanţă în continuare, aşa cum am făcut şi prima dată când am venit la Sibiu. Ne-am îndeplinit un obiectiv, acela de a promova această echipă. Acum, echipa a revenit la Sibiu, pe un stadion extraordinar de frumos, care este o mare realizare pentru oraş şi pentru întreg fotbalul românesc. Mă bucur că fac parte din acest proiect şi sper să facem performanţă în continuare. A fost un moment, atunci când s-au pierdut cele 9 puncte, în care am zis că, indiferent de ofertele pe care le-am avut, îmi doresc să revin să lupt alături de colegii mei pentru a recâştiga cele 9 puncte pentru că sunt câştigate pe teren, sunt muncite”, a declarat Coman, într-un interviu pentru canalul de YouTube al clubului sibian.

Oficialul lui Hermannstadt a recunoscut însă că, în România, clubul a pierdut cam tot ce se putea pierde în această speță.

”Din păcate nu suntem în cel mai favorabil moment în acest proces. Dar vom lupta pentru a le recâştiga şi pentru a reveni acolo unde cred că FC Hermannstadt a demonstrat că îi este locul, în prima parte a clasamentului. Printre obiectivele pe care le-am gândit la revenirea mea este acela de a recâştiga punctele. Din păcate, în România am pierdut cam tot ce se putea pierde, ne vom lupta la TAS pentru a demonstra că ar trebui să primeze criteriul sportiv. Ştiu exact ce s-a întâmplat, nu putem da vina pe cineva, dar mult mai important este ce vom face de acum încolo şi cum ne vom apăra la TAS. Vom lupta cu toate resursele necesare pentru a recâştiga punctele şi sper că ăsta să fie un prim pas, pentru că această echipă a luptat pe teren şi merită ca punctele să rămână aici. Ar fi păcat ca aceste puncte să se piardă la comisii. Şansele pleacă de la 20%, dar sperăm că la finalul procesului să fim învingători”, a adăugat Coman.

Preşedintele clubului sibian a adăugat că un alt obiectiv al său este prelungirea contractului antrenorului Marius Măldărăşanu.

”Un alt obiectiv pentru mine este acela de a-i prelungi contractul lui Măldărăşanu, care a demonstrat că este un antrenor foarte bun. Au avut performanţă deosebită prin promovarea echipei şi prin rezultate extrem de bune în prima ligă. Îmi doresc foarte mult să continuăm mulţi ani de acum încolo şi să avem performanţe în continuare”, a mai spus Coman.

Echipa pregătită de Marius Măldărăşanu ocupă în acest moment locul 9 în clasamentul Superligii, după ce FC Hermannstadt a fost sancţionată cu deducerea a 9 puncte, conform hotărârii Comisiei pentru Acordarea Licenţei Cluburilor la mijlocul lunii decembrie 2022.

comentarii
4 comentarii

Prin declarațiile sale ciudate de astă vară, Coman a pregătit terenul pentru depunctare.
Acum , face o altă afirmație stranie : că șansele pornesc de la 20% !!
Pregătește opinia publică pentru pierderea celor 9 puncte ? Sigur că da !

Cum se calculează ,, șansele,, de care vorbește Coman ? Să ne explice formula de calcul !
Coman vrea să ne obișnuiască deja cu pierderea punctelor !
Cine l-a instruit așa bine ?
Fiți cu ochii pe Coman !
27.01.2023 14:35
Ma intreb: în orașul nostru nu se găsea un presedinte de club... Trebuia adus unu din Argeș??
Sibian
28.01.2023 00:11
In comunism "se aducea”. Azi sunt profesioniști. Nu mai contează unde s-au născut. Își dau sufletul unde au contract. Când e gata contractul, alta echipa, alt suflet.
28.01.2023 18:13
Interesantă abordarea domnului Coman.Sa ne pregătim pentru pierderea celor noua puncte! Din toata ecuația lipsesc datoriile de aproape 6 milioane ale clubului. Cum sa poată scapa Rotar si Bacila de sacul asta greu? Imi scapa motivul pentru care s-a întors domnul Coman la echipa! Câțiva jucatori sunt ai lui, produse vandabile?
Culae
30.01.2023 10:18
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA