Tribuna
PNL
Danezul Nielsen rămâne până la finalul sezonului. De Moura, încă un an la Gaz Metan
Ovidiu BOICA
850 vizualizari
Danezul Nielsen rămâne până la finalul sezonului. De Moura, încă un an la Gaz Metan

Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat, miercuri seară, pe contul oficial de Facebook, că Juel Thomas Nielsen va rămâne la gruparea din Liga 1 până la finalul acestui sezon, iar Gabriel de Moura a semnat pe încă un sezon.

“Juel Thomas Nielsen va continua la Gaz Metan până la finalul acestui sezon. Deşi iniţial se număra printre cei 8 jucători care au ajuns la finalul contractului în data de 30 iunie, acesta a semnat prelungirea şi va continua la Mediaş pentru restul partidelor rămase de disputat din play-off.

Gabriel de Moura continuă la Gaz Metan. Fundaşul a semnat un contract valabil pentru încă un sezon cu gruparea de pe Târnava Mare”, sunt anunţurile făcute de Gaz Metan Mediaş pe pagina de Facebook.

Danezul Nielsen a ajuns la gruparea din Mediaș în toamna anului trecut, dar a bifat doar 7 minute într-un meci oficial, în tricoul Gazului Metan, în meciul cu FCSB din play-off. Introdus pe finalul jocului de pe ”Arena Națională”, Nielsen a înscris, în prelungiri, golul prin care Gaz Metan a obținut un punct în fața vicecampioanei (2-2).

Gabriel De Moura a fost transferat în iarnă la Gaz Metan de la Dinamo. El a evoluat în 8 meciuri în tricoul alb cu negru.

Marţi seară, Gaz Metan anunţa că a fost ultima zi de contract pentru portarul Ricardo Batista, fundaşii Juel Thomas Nielsen şi Marian Pleaşcă, mijlocaşii Fofana Boubacar, Neluţ Roşu, Ely Fernandes şi Paul Costea, precum şi atacantul Ioan Hora.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia