Tribuna
Dandea, 3 etape de suspendare și 5.000 de lei amendă. Dâlbea a scăpat mai ușor!
b.o.n.
2676 vizualizari
Dandea, 3 etape de suspendare și 5.000 de lei amendă. Dâlbea a scăpat mai ușor!

Fundașul Alexandru Dandea, eliminat în repriza secundă a meciului cu Gaz Metan Mediaș, disputat sâmbăta trecută, la Pitești, pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”, a fost suspndat 3 etape și amendat cu suma de 5.000 de lei de către Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal. Fotbalistul echipei FC Hermannstadt a fost astfel pedepsit după ce l-a lovit pe Sorin Bușu, fundașul stânga al grupării din Mediaș, cu capul în figură.
Un alt jucător al echipei sibiene, căpitanul Răzvan Dâlbea, de asemenea eliminat în jocul respectiv după ce a primit două cartonașe galbene, ascăpat mai ușor. Dâlbea va sta o etapă și este nevoit să plătească o amendă de 740 lei.
Astfel, Răzvan Dâlbea nu va putea juca în meciul de luni, de la Chiajna, în vreme ce Dandea le ratează pe cele cu Concordia, Dinamo - ambele în deplasare - și Politehnica Iași.
Sâmbăta trecută, în prima etapă a play-out-ului, Gaz Metan s-a impus cu scorul de 2-0 în fața echipei FC Hermannstadt, la Pitești, într-un meci considerat acasă pentru sibieni.
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA