Tribuna
Sevis
Dâlbea, înaintea meciului cu CFR CLuj: ”Suntem într-un moment neplăcut, dar cu atât mai mult vom fi mai puternici dacă îl vom depăși”
Ovidiu BOICA
1207 vizualizari
Dâlbea, înaintea meciului cu CFR CLuj: ”Suntem într-un moment neplăcut, dar cu atât mai mult vom fi mai puternici dacă îl vom depăși”

Mijlocașul Răzvan Dâlbea a vorbit despre situația în care se află echipa sibiană. Dâlbea e de părere că FC Hermannstadt o greșeală colectivă s-a dovedit hotărâtoare în meciul cu FC Viitorul. Totodată, căpitanul FC Hermannstadt crede că ”alb-roșii” sunt capabili să depășească situația și să obțină un rezultat pozitiv cu CFR Cluj.
”Ultimele rezultate nu sunt în favoarea noastră, dar încercăm să rămânem pozitivi în gândire și să ne facem treaba cât mai bine. Vreau să mă refer doar la meciul cu Viitorul și la cel care ne așteaptă, cu CFR Cluj. Din punctul meu de vedere, am întâlnit echipa care joacă fotbalul cel mai frumos din Liga 1. Cred că în multe momente ale jocului ne-am ridicat la nivelul lor. Viitorul nu și-a creat foarte multe ocazii. Din păcate, am suferit, cum am suferit și în celelalte  meciuri, am comis o greșeală colectivă într-un moment care nu prevestea nimic, a fost cam singura lor ocazie din prima repriză, și iată că, până la urmă, acest moment a fost hotărâtor. Am avut și noi situații de a marca, chiar 3-4 situații bune, dar lipsa unei decizii bune în momentul decisiv a făcut să nu marcăm. (...) Am primit gol pe niște greșeli pe care, în mod normal, n-ar trebui să le facem. Meciul cu CFR Cluj e acum cel mai important acum pentru că e primul. Nu trebuie să ne gândim că întâlnim actuala campioană, ci faptul că avem nevoie de puncte. Cred că le vom putea obține dacă vom fi foarte concentrați și ne vom sacrifica pentru această echipă. Într-adevăr, ne aflăm într-un moment neplăcut, dar cu atât mai mult vom fi mai puternici dacă vom reuși să depășim aceste momente. Am încredere în toți cei care fac parte din familia nastră că vom depăși aceste momente”, a declarat Dâlbea. 
Partida dintre FC Hermannstadt și CFR CLuj va avea loc sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 15:00, pe Stadionul ”Trans-Sil” din Tg. Mureș.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia