Tribuna
Romanian Xtreme Fighting
"Dacul Gerula" se bate în premieră la Sibiu
Ovidiu BOICA
3030 vizualizari
Unul dintre componenţii grupei de performanţă a clubului Kudokai Atlassib va urca pentru prima dată în "cuşcă", la Sibiu.

Cea de-a 14-a gală a promoţiei Romanian Xtreme Fighting (RXF), ce va avea loc luni, începând cu ora 19:00, în Palatul Sporturilor "Transilvania", este ocazia pe care a aşteptat-o Ioan Vrânceanu de mult timp, după ce s-a înregimentat în grupa de performanţă a clubului Kudokai Atlassib. Cel căruia i se spune "Dacul Gerula" are în palmares 5 meciuri de arte marţiale mixte (MMA), dintre care 3 câştigate. El este, totodată, multimplu campion naţional şi internaţional de lupte libere.
Vrânceanu a luptat recent pentru o centură RXF, la categoria 65 de kilograme, dar a pierdut în semifinale, la Drobeta Tr. Severin, în fața lui Florin Gârdan. Înfrângerea l-a îndârjit pe sportivul de la Kudokai Atlassib, care a strâns din dinţi şi a continuat să se pregătească, tot mai bine de la o zi la alta, sub îndrumarea lui Adrian Mihai. Rezultatele nu au întârziat să apară, într-un show exploziv ce a avut loc la Mamaia, "Dacul Gerula"  obţinând una dintre cele mai spectaculoase lupte din MMA-ul românesc, în faţa lui Rayko Levitchi, un sportiv mult mai bine cotat la vremea respectivă. 
Ioan Vrânceanu s-a apucat de MMA în urmă cu aproximativ 2 ani, la Brașov, sub îndrumarea antrenorului Tudor Moga, un camion european la jiu-jitsu brazilian (BJJ). La întrebarea "De ce ai ales acest drum?", sportivul răspunde simplu: "Am făcut asta pentru că e voie și pentru că îmi place să mă bat”.
Despre colaborarea cu actualul său antrenor, Adrian Mihai? "Mă motivează în tot ceea ce fac", mai spune "Dacul Gerula". Cum îl motivează sensei? Prin antrenamente diverse şi dure, unul mai dur decât altul. Şi prin cuvinte. Unele de genul celor postate chiar de Adi Mihai pe o reţea de socializare: "Fericirea este un dar pe care ți-l faci singur. Creează-ți propriile vise și nu trăi prin minciunile celorlalți. În lumea asta e războiul tuturor împotriva tuturor. Cel mai important este să fii campion în viață".
Revenind la gala de lunea viitoare, sensei Adrian Mihai susţine că "Dacul Gerula" e gata să obţină o nouă victorie în "cuşcă". "Pregătirile pentru gala RXF de la Sibiu sunt pe ultima sută de metri și sunt din ce în ce mai intense. Totul în speranța că participarea la această ediție va fi din nou victorioasă, iar în acest mod se consolidează drumul către o centură, un titlu, Romanian Xtreme Fighting", a mai adăugat Adi Mihai. 
Biletele pentru gala Romanian Xtreme Fighting au fost puse deja în vânzare, online prin rețeaua Eventim și în Sibiu la Play Off Bar Sibiu și Shopping City Sibiu. 






comentarii
1 comentarii

Ce legatura are poza cu articolul ????????????????Astia da ziaristi
mirare
29.10.2014 08:01
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA