Tribuna
"Cupa CSM Arad", penultimul concurs din 2018 pentru Miados
Ovidiu BOICA
2002 vizualizari

Micuţii judoka de la clubul sibian Miado's au participat, weekendul trecut, la "Cupa CSM Arad", penultimul concurs din 2018. Oboseala de peste an s-a făcut resimţită, rezultatele sportivilor pregătiţi de prof. Andreea Ionaş fiind sensibil sub cele cu care ne-au obişnuit de la o competiţie la alta.
Dintre cei opt sportivi de la Miado's prezenţi la acest turneu, Tudor Trif a orcat pe primul loc la categoria 27 kg rezervată sportivilor născuţi în 2009.
Tot la 2009, Alexandra Burjan a ocupat locul al treilea la categoria 38 kg, iar David Cantor s-a clasat pe 7 la 30 kg.
La 2010, Paul Frăţilă a terminat concursul pe locul 7 la categoria de greutate 27 kg, iar la 2008, Tudor Băcilă a fost al treilea la 27 kg, în vreme ce Iustin Bucea şi Sebastian Petrescu au ocupat locul 5, ambii la 30 kg.
Un loc trei a ocupat, la "Cupa CSM Arad", şi Alexandra Trif, la 40 kg, în rândul sportivilor născuţi în 2007.
"În rândul sportivilor noştri s-a făcut resimţită oboseala, acum, la final de an. Au participat, în 2018, la mai mult de 15 concursuri. Pentru nivelul acesta de vârstă, în cazul multora, e mult. Rezultatele, per ansamblu, din 2018, ne mulţumesc. Îi felicităm pe toţi sportivii noştri şi le dorim ca 2019 să fie şi mai bogat în performanţe, în podiumuri la concursuri. Un plus pentru doi sportivi, Alexandra Burjan şi Titus Mihai. Pentru cei doi, 2018 a fost anul în care au devenit certitudini şi promit, în 2019, rezultate şi mai bune de-atât. Ultimul concurs este weekendul următor, la Tuşnad. Sperăm să încheiem anul cu brio, să obţinem rezultate bune.Mulţumim pentru sprijin Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Judeţean şi Boromir", a declarat prof. Andreea Ionaş.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica