Tribuna
Cum îţi poate băga Gaz Metan o groază de bani în buzunar!
b.o.n.
1771 vizualizari
Cum îţi poate băga Gaz Metan o groază de bani în buzunar!
Echipa din Mediaş are o cotă de 111 pentru câştigarea titlului. Gaz Metan - deşi nou-promovată - a avut una dintre cele mai bune campanii de transferuri dintre echipele din Liga I, în această vară.
În urmă cu un an, fanii lui Leicester care au avut nebunia de a paria că echipa lor favorită va cuceri titlul în Premier League erau priviţi cu oarecare milă de cunoscătorii fenomenului fotbal. Într-un campionat cu cluburi precum Chelsea, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool, iar lista rămâne deschisă, o echipă ca Leicester ar fi trebuit să se mulţumească dacă ar fi prins un loc pe lista de Europa League, nu să se gândească la Champions League sau chiar la titlu. A trecut sezonul şi minunea s-a petrecut, iar cei care au crezut cu adevărat în şansa lui Leicester şi nu au acceptat oferta făcută de casele de pariuri de răscumpărare a tichetului, în această vară au încasat sume considerabile.
În ţara noastră, cu puţine zile înainte de începerea unui nou sezon casele de pariuri licenţiate au afişat cotele echipelor din Liga I pentru titlul naţional. Nou-promovată în primul eşalon, echipa din Mediaş ocupă abia locul 10 într-un clasament al respectivelor cote. Concret! Cine pariază acum 100 de lei pe câştigarea campionatului de către Gaz Metan, iar medieşenii vor cuceri titlul de campioni, peste un an va încasa 11.100 de lei.
Sub Gaz Metan se mai află doar Concordia, FC Botoşani, CSMS Iaşi şi FC Voluntari, ultima cu o cotă de 301.
Echipa din Mediaş a fost una dintre cele mai active din Liga I pe piaţa transferurilor, în această vară. Antrenorul Cristi Pustai, de numele căruia se leagă cea mai mare performanţă a clubului din oraşul de pe malurile Tîrnavei Mari, participarea în preliminariile Europa League, în sezonul 2012/2013, ajungându-se până în faza play-off-ului, a preferat să îşi întărească lotul cu jucători cu experienţă care au mai jucat în trecut la Mediaş, sub comanda sa. Astfel, în această pauză competiţională, la Gaz Metan au revenit Răzvan Pleşca, Valentin Crețu, Jasmin Trtovac, Sergiu Muth, Eric de Oliveira, Azdren Llullaku şi Paul Pîrvulescu. În plus, au mai fost aduşi alţi trei jucători de asemenea bine cunoscuţi de "Profesorul" Pustai, internaţionalul sârb de juniori Aleksandar Susnjar, Flavius Cuedan şi Mircea Axente, iar în amicale Gaz Metan a fost neînvinsă. Luând în considerare că multe echipe cu pretenţii din Liga I încă mai bâjbâie după jucători liberi de contract sau pe care să-i transfere în schimbul unei brume de bani, deşi noul sezon bate la uşă, de ce n-ar îndrăzni medieşenii să spere la o minune? În fond, în ultimii ani, în Liga I s-au întâmplat destule, dacă e să ne referim doar la CFR Cluj, Unirea Urziceni, Oţelul sau Astra...
Conform datelor oferite de bookmakeri, lupta pentru titlul de campioană în Liga I se va da între două echipe: Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu. "Roş-albaştrii" au primit în general cote de aproximativ 1,80 pentru câştigarea titlului, iar campioana en-titre, Astra, are cote de peste 2.00. Ultima poziţie a podiumului este ocupată de Dinamo, cu o cotă ce variază între 8 şi 8.50.
În mod suprinzător, deşi se află în faliment şi foarte probabil nu va avea dreptul să joace în noul sezon al Ligii I, Rapidul e cotată de mai multe case de pariuri cu şanse mai mari la câştigarea titlului decât formaţii precum Viitorul Constanţa sau CSU Craiova. O casă de pariuri oferă o cotă de 56 pentru ca Rapid să devină campioana României în 2017, în timp ce alta îi plasează pe giuleşteni tot pe locul 6 în clasamentul favoritelor, cu o cotă de 51.
 
Cotele oferite de către o casă de pariuri pentru câştigătoarea campionatului
1. Steaua Bucureşti - 1,86
2. Astra Giurgiu - 2,00
3. Dinamo Bucureşti - 8,00
4. Pandurii Târgu Jiu - 9,00
5. ASA Târgu Mureş - 17,00
6. Rapid Bucureşti - 56,00
7. CFR Cluj - 61,00
8. CS U Craiova - 67,00
9. Viitorul Constanţa - 81,00
10. Gaz Metan Mediaş - 111,00
11. Concordia Chiajna - 126,00
12. FC Botoşani - 126,00
13. CSMS Iaşi - 151,00
14. FC Voluntari - 301,00
 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA