Tribuna
PNL
Liga I de fotbal
Cu gândul la Bistriţa
Cu gândul la Bistriţa
Directorul sportiv al Gazului metan, Marius Baciu, spune că meciul cu Poli Iaşi e istorie deja, toată lumea concentrându-se acum asupra întâlnirii cu Gloria Bistriţa, din etapa următoare.
Euforia succesului obţinut în faţa ieşenilor lui Ionuţ Popa a trecut, la Mediaş, gaziştii concetrându-se de acum asupra jocului cu Gloria Bistriţa, de lunea viitoare. Gazişti au revenit, de ieri, la antrenamente, după o pauză de două zile ce le-a fost acordată de antrenorul Cristi Pustai.
Directorul sportiv al Gazului metan, Marius Baciu, a mărturisit că se aştepta la un succes la o diferenţă mai mare în faţa ieşenilor, dar spune că e bine şi aşa. "Bacione" consideră că echipa e în grafic şi spune că gaziştii ar putea obţine şi la Bistriţa cel puţin un punct. "Gata, ne-am bucurat cu toţii de victoria cu Iaşiul, dar acum trebuie să lăsăm în urmă acest rezultat. N-a fost deloc uşor cu Poli, pentru că jucătorii lui Popa au venit cu foame de puncte la Mediaş, nu aveau ce pierde, dar e bine că am reuşit să luăm toate cele 3 puncte. Acum pregătim partida de la Bistriţa, una foarte importantă, din care sper să ne alegem cu cel puţin un punct", a afirmat Baciu, cel care, înaintea meciului de sâmbăta trecută, cu formaţia din iaşi, pronosticase că Gazul metan va obţine maximum de puncte (9) din confruntările cu Poli, Gloria Bistriţa şi Farul.
La rândul său, vârful de atac Ciprian Prodan e de părere că Gazul metan trebuie să-şi ia revnşa faţă de Gloria Bistriţa pentru înfrângerea din amicalul din vară, pierdut cu 2-0. "Meciul de acum, din campionat, nu se poate compara cu cea fost în vară, înaintea debutului de sezon. Acum se joacă pe puncte. Ar fi ideal să obţinem 6 puncte din meciurile cu Bistriţa şi Farul", a spus Prodan.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia