Tribuna
PNL
Cupa României
CSU Voinţa se califică
Ovidiu BOICA
1375 vizualizari
CSU Voinţa se califică
La primul meci oficial cu Alex Pelici pe bancă, echipa sibiană a câştigat, aseară, cu 2-0, la Reghin, obţinând astfel calificarea în faza a V-a a competiţiei KO. CSU Voinţa a răzbunat-o astfel pe FC Cisnădie, echipă care a pierdut cu acelaşi scor în Cupa României, tot cu Avîntul.
CSU Voinţa a debutat cu dreptul în noul sezon. Aseară, "verzii" lui Alex Pelici s-au impus cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Avîntul Reghin, în deplasare. Sibienii se califică astfel în faza a V-a a competiţiei, răzbunându-i totodată pe cei de la FC Cisnădie, care cedaseră cu acelaşi scor, tot la Reghin.
Scorul a fost deschis de Radu Neguţ, în prima repriză, la capătul unei faze în care mingea a mai trecut pe la Măjer şi Olteanu. Tătar a marcat golul 2 când mai era un sfert de oră din meci, după un un-doi cu Iulian Popa.
Jocul echipei sibiene, cu câteva zile înainte de debutul noii ediţii de campionat, a lăsat o impresie bună, pe lângă cele două situaţii din care s-a marcat fotbaliştii pregătiţi de Alex Pelici creându-şi alte câteva ocazii.
Sibienii au fost încurajaţi pe toată durata partidei de o galerie formată din circa 20 de suporteri.
Alex Pelici a folosit următoarea formulă de echipă: Lazar - Forika, D. Miclea, N. Grigore - Cl. Bunea, Beza, Măjer (I. Popa '46), I. Olteanu (C. Lungu '75) - Tătar, R. Neguţ, Hardău (Bîlu '60).
comentarii
6 comentarii

Cinste lor, cinste sibienilor! Felicitari!
eu
25.08.2010 00:25
Forza SIBIU!!!
sibian
25.08.2010 09:19
:-)))))))))))))))))))))))
sa ii vedem in campionat ce mare branza vor face
25.08.2010 09:49
ar trebui sa le ofere dl Hambasan macar un trofeu :-)))))))))
asta da performantza !!!
25.08.2010 12:17
Da.. frumos meci .. sper sa le dea un moral bun jucatorilor pt meciul de acasa cu Dacia Mioveni .. pt ciobanii si carcotasii care stau pe net si nu stiu sa aprecieze nimic .. mergeti fratilor pana la Hervis cumparati-va o pereche de ghete de fotbal si sa va vedem pe voi la treaba . De bine de rau.. echipa asta incearca ceva.. nu aveti nici un drept sa aruncati in ei cu remarci de genu !
SirEmiL
25.08.2010 18:12
Felicitari echipei,insa autorul articolului ne-a tampit cu razbunarea celor din Cisnadie.Maestre,razbunarea este arma prostului!!!!! spune un proverb romanesc.
Toata lumea la stadion.
Raul
25.08.2010 23:27
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia