Tribuna
CSU Sibiu, victorie chinuită la revenirea acasă, cu penultima clasată. ”Vulturii” se mențin pe locul 4 în Liga Națională și au patru victorii din cinci meciuri în Top 10
Ovidiu BOICA
1484 vizualizari
CSU Sibiu, victorie chinuită la revenirea acasă, cu penultima clasată. ”Vulturii” se mențin pe locul 4 în Liga Națională și au patru victorii din cinci meciuri în Top 10

 

La mai bine de o lună de la ultimul meci în ”Transilvania”, baschetbaliștii sibieni s-au întors acasă pentru meciul cu penultima clasată, Athletic Constanța. Jucătorii lui Tomas Rinkevicius au avut un joc neașteptat de greu în această seară, cu ”marinarii”, impunându-se în cele din urmă la diferență de doup posesii (78-74).
După ce Blumbergs a deschis scorul, formația vizitatoare a întors rezultatul și a condus în permanență până în debutul reprizei secunde, când Dragoste a egalat cu o triplă, iar Barro a repus Sibiul în avantaj cu un slam.
La finalul celei de-a treia perioade, CSU avea o posesie în fața adversarului (57-55), iar în actul decisiv s-a dus la +15. Constănțenii au revenit pe final, iar ultimele zeci de secunde au fost strânse. Blumbergs, de la linia de ”libere”, cu 8 secunde înainte de final, a pus patru lungimi între CSU și Athletic, stabilind rezultatul final (78-74).
Pentru BC CSU au marcat Blumbergs (18 puncte), Barro (15), Dragoste (14), Whelan (8), Uță (8), Gavriloaia (6) și Marinelli (două).
BC CSU Sibiu are acum un bilanț de 6/7, are patru victorii în cele cinci meciuri disputate până acum în Top 10 și ocupă locul 4, cu 19 puncte.
Revenim cu amănunte!


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA