Tribuna
AFF
CSU Sibiu negociază cu Rinkevicius pentru un contract pe 2 ani. ”Financiar, ne-am înțeles. Acum discutăm despre obiective și buget!”
Ovidiu BOICA
1288 vizualizari
CSU Sibiu negociază cu Rinkevicius pentru un contract pe 2 ani. ”Financiar, ne-am înțeles. Acum discutăm despre obiective și buget!”
© Vali MACREA
Președintele secției de baschet a clubului sibian a recunoscut tratativele cu lituanianul care a condus echipa spre medaliile de bronz, dar spune că încă nu s-a căzut de acord asupra noilor obiective. Cu toate astea, Buduleci e optimist că se va ajunge la un acord pentru că ”am avut o chimie bună”.

 

Aflat la final de contract, Tomas Rinkevicius negociază, în aceste zile, un nou angajament cu BC CSU Sibiu. Oficialii ”galben-albaștrilor” și-ar dori un angajament pe două sezoane și susțin că, din punct de vedere al banilor, s-au înțeles cu tehnicianul lituanian.

Cu toate acestea, președintele secției de baschet a ”vulturilor”, Laurențiu Buduleci, susține că mai sunt de pus la punct unele detalii legate de obiective și de bugetul pentru sezonul viitor.

”Am avut o ședință a Consiliului de Administrație, în care ne-am manifestat, cu toții, acordul de prelungire a contractului cu Tomas (n.a. Rinkevicius). Partea financiară a contractului este, practic, agreată de ambele părți. Acum, suntem în momentul discuției obiectivului pentru sezoanele următoare, a bugetului pentru echipă, deci mai sunt câteva zile de discuții, probabil, pâînchidem contractul. Am mare încredere că vom cădea la înțelegere și vom continua pentru următoarele două sezoane cu el, asta e normal, să poți avea o continuitate pe mai mult de un sezon. Încercăm să închidem contractul pentru un sezon plus încă unul, bineînțeles cu îndeplinirea unor obiective și să putem face pe mai departe echipă cu el, pentru că am avut o chimie bună și am lucrat bine împreună”, a declarat Buduleci într-o conferință de presă găzduită de Sala ”Transilvania”.

Indirect, Buduleci a trimis săgeți otrăvite înspre fostul antrenor, Miguel Angel Hoyo, ibericul care a rămas pe bancă după plecarea lui Dan Fleșeriu, în sezonul precedent, și care a început cu CSU Sibiu ediția recent încheiată, dar de care ”galben-albaștrii” s-au despărțit fără prea multe explicații.

”Tot timpul suntem atenți la contracte, acum cred că am învățat să fim atenți și la caractere.

El (n.a. Tomas Rinkevicius) a avut un contract până la finalul sezonului (...) pentru că așa a fost înțelegerea. A fost o înțelegere reciprocă, să mergem până la sfârșitul contractului, apoi să avem o discuție”, a mai spus Buduleci.

Președintele secției de baschet a ”galben-albaștrilor” a adăugat că s-a discutat cu Rinkevicius inclusiv pe marginea campaniei de transferuri pentru ediția care va debuta în toamnă și că se va încerca păstrarea jucătorilor care au convins la CSU, în acest an, urmând ca lotul să fie completat pe pozițiile considerate deficitare, probabil un conducător de joc și un baschetbalist care să arunce mai mult la coș, pe poziția 3.

”Pentru sezonul viitor, noi am discutat o strategie de formare a echipei, cu Tomas. Încercăm să păstrăm cel mai bun nucleu din echipa actuală și să facem completările ulterioare. E o curată filozofie pe care antrenorul trebuie să și-o impună în cadrul echipei. Poate fi vorba și de un conducător de joc, poate fi vorba și de un jucător de poziție 3 care să aibă șut foarte bun. Ideea este că - cu siguranță - după semnarea antrenorului, toate aceste lucruri vor fi clarificate și vor fi puse în practică prin scouting-ul de jucători și începetere negocierilor”, a adăugat Buduleci.

                                                                                                                                                   

 

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA