Tribuna
CSU Sibiu - Dinamo Bucureşti, în Cupa României: Sibienii, oaspeţi în... sala Transilvania
Ovidiu BOICA
1808 vizualizari
CSU Sibiu - Dinamo Bucureşti, în Cupa României: Sibienii, oaspeţi în... sala Transilvania
Dan Fleşeriu, antrenorul baschetbaliştilor sibieni, acuză încă o dată faptul că echipa sa nu se poate pregăti în sala în care îşi dispută meciurile de pe teren propriu. Tehnicianul nu exclude posibilitatea ca, în această seară, CSU să piardă, la fel cum a făcut-o cu Steaua, în campionat, din cauza lipsei antrenamentelor în "Transilvania".

Baschetbaliştii sibieni revin pe propriul teren pentru primul meci din confruntarea cu Dinamo, în Cupa României. Revin pe teren propriu e un fel de a spune, pentru că "galben-albaştrii" s-au văzut nevoiţi să se pregătească mai mult în sala de jocuri a Clubului Sportiv Şcolar. Lipsa antrenamentelor în "Transilvania" - consideră antrenorul Dan Fleşeriu - este în măsură să dăuneze echipei. "Urmează "dubla" cu Dinamo din Cupa României. Ne aşteptăm la două jocuri echilibrate, dar să ne aducă o victorie ca rezultat final. Băieţii aşteaptă cu nerăbdare să joace, mai ales că, în ultima vreme, avem doar jocuri, antrenamente nu prea putem să le desfăşurăm în locaţia în care ar fi normal, sala "Transilvania" fiind gazda multor altor evenimente în afara celor ce înseamnă sport de performanţă. Din păcate, cred că lucrurile astea vor continua. N-aş vrea să le folosesc drept scuză, dar cu siguranţă vor afecta suficient de tare rezultatele echipei. Sperăm că nu vor afecta şi clasamentul final. Nu doar meciurile contează, nu doar în timpul lor ne putem pregăti. 99 la sută din timp sunt antrenamente, pe care, dacă nu avem unde să le desfăşurăm, sau le desfăşurăm în sala mică, din Piaţa Teatrului, nu pot avea pretenţii de la jucători să fie perfect pregătiţi. Cu siguranţă jucătorii vor vrea să facă maximum posibil. Vom vedea dacă rezultatul va fi ca şi la Steaua, sau va fi unul mai bun şi vom reuşi să marcăm din situaţii deschise chiar şi fără pregătire într-o sală normală", a declarat antrenorul lui CSU Sibiu cu o zi înaintea duelului cu Dinamo.
Cele două echipe s-au mai întâlnit şi la "Memorialul Tordai", atunci "galben-albaştrii" obţinând o victorie categorică. "Faţă de echipa cu care am jucat în "Memorialul Tordai", au mai adus doi jucători. Dinamo s-a prezentat destul de bine contra Timişoarei, în campionat. Pot fi destul de periculoşi dacă noi nu vom face o apărare extrem de agresivă", a mai spus Fleşeriu.
Meciul CSU Sibiu - Dinamo se dispută în Palatul Sporturilor "Transilvania" în această seară, de la ora 18:00.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA