Tribuna
PNL
CSO Voluntari - BC CSU Sibiu 81-70: Rareș Uță, unul dintre principalii marcatori ai meciului. Pivotul sibian, cel mai bun indice al eficienței
b.o.n.
1175 vizualizari
CSO Voluntari - BC CSU Sibiu 81-70: Rareș Uță, unul dintre principalii marcatori ai meciului. Pivotul sibian, cel mai bun indice al eficienței

 

Rareș Uță a fost încă o dată cel mai bun jucător al lui CSU. Pivotul a înscris 16 puncte, făcând 5 recuperări și o intercepție. Uță a avut cel mai bun indice al eficienței din rândul jucătorilor aflați pe parchet, luni seara, în Sala Sporturilor ”Gabriela Szabo”.

Tot cu 16 puncte a terminat meciul și Trevon Allen, de la CSO Voluntari, acesta completându-și evoluția cu două recuperări și tot atâtea pase decisive. Allen a avut însă un indice al eficienței de doar 15 unități, la fel ca Kodi Justice, coechipieru său. Justice a avut următoarele cifre: 13 puncte, două recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții.

Trei juctori de la BC CSU au înscris minim 10 puncte în decisivul cu CSO Voluntari. Marc Loving și Pavlin Ivanov au înscris câte 13 puncte. Americanul și-a mai trecut în cont 4 recuperări șidouă intercepții, iar internaționalul bulgar a dat 4 assist-uri și a făcut două recuperări și o intercepție.

Monyea Pratt a marcat 10 puncte, a făcut 5 recuperări și o intercepție, la care a adăugat 3 pase decisive.

În absența lui Mouhamed Barro, pentru echipa lui Tomas Rinkevicius au mai evoluat Mirel Dragoste (7 puncte, o recuperare), Aurelian Gavriloaia (5 puncte, 3 recuperări), Jay Threatt (4 puncte, 4 recuperări și 4 assist-uri) și Nandor Kuti (două puncte).

Surprinde evoluția mult sub așteptări a luiThreatt, un baschetbalist cu o medie de peste 15 puncte de când a venit la CSU, dar care acum a înscris doar 4 puncte, având o reușită din șase încercări la aruncările de la semi-distanță și 0/4 la cele din afara arcului de cerc!

De la amfitrioni au mai ieșit în evidență Kwamain Mitchell (10 puncte, o recuperare și două pase decisive) și Laszlo Polyak (10 puncte, două recuperări), în vreme ce Titus Nicoară, cu 5 puncte, a fost lider la recuperări (6).

 

Voluntariul, superior la aproape toate capitolele

 

Ilfovenii au dominat statisticile la toate tipurile de aruncări, dar la cele de la linia de 5,85 metri au obținutun procentaj nu bun, foarte bun, de 91%, cu 21 de reușitedin 23 de încercări. La ”libere”, CSU a avut 74%, cu 17/23.

La aruncările de la distanță, ilfovenii au scos un procentaj de 29% (6/21), în vreme ce ”galben-albaștrii” au avut numai 15%, doar trei din cele 20 de aruncări din spatele semicercului avândsorți de izbândă.

La aruncările de la semi-distanță, Voluntariul a terminat partida cu 66% (21/32), cu opt unități peste cei de la CSU, 58% (22/38).

Echipa lui Bagatskis a avut supremația și la capitolul recuperărilor (33-29), doar la cel al intercepțiilor cifrele fiind de partea sibienilor (5-3).

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica