Tribuna
PNL
CSC Șelimbăr, a treia repriză albă consecutivă în Liga 2! ”Călăreții roșii” încă n-au marcat în play-off, dar s-ar putea întoarce pe primul loc la finalul săptămânii!!!
b.o.n.
557 vizualizari
CSC Șelimbăr, a treia repriză albă consecutivă în Liga 2! ”Călăreții roșii” încă n-au marcat în play-off, dar s-ar putea întoarce pe primul loc la finalul săptămânii!!!
© Facebook CS Mioveni

 

Jucătorii lui Claudiu Niculescu au uitat cum e să te bucuri după înscrierea unui gol. ”Călăreții roșii” încă n-au înscris în play-off, eșecul cu 2-0 de la Miercurea Ciuc fiind urmat de trei remize albe, la Cusnădie, cu Corvinul, la Buzău și acum, la Mioveni.
Jocul cu formația pregătită de Constantin Schumacher a fost unul care a făcut o proastă reclamă fotbalului. Multe cartonașe galbene, dar numai două șuturi pe spațiul porții, câte unul de fiecare parte. Ar mai fi de ținut minte intrarea criminală a lui Panait asupra lui Panos, mijlocașul francez alegându-se cu o rană deschisă la picior, însă fundașul Mioveniului n-a văzut nici măcar ”galben” din partea ”centralului” Olaru (68), și golul lui Visic, din prelungiri, anulat pentru o poziție de afară din joc a atacantului sârb. În rest, un mare nimic!
Claudiu Niculescu a folosit următoarea formulă de echipă: Al. Roșca - Palmeș, Gîț, Natea (cpt.), Fl. Mitrea - Panos (Monea 78), T. Călin (Baba Ayine 46) - Soare (Rotund 78), Moussinga, Rodri Hernando (Schieb 58) - Al. Pop (Visic 68).
În urma acestui rezultat, CSC Șelimbăr se menține pe locul secund, cu 45 de puncte, la două lungimi în spatele liderului Unirea Slobozia și cu 3 mai multe decât Corvinul.
În etapa a V-a, ”călăreții roșii” joacă pe teren propriu cu Unirea Slobozia. În cazul unei victorii, Șelimbărul ar urma să revină pe primul loc în play-off.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica