Tribuna
PNL
Memorialul "Ghe. Ola"
CSŞ Şoimii şi Interstarului merg la turneul de zonă
Ovidiu BOICA
7186 vizualizari
CSŞ Şoimii şi Interstarului merg la turneul de zonă
Echipele pregătite de Virgil Lăcătuş şi Adrian Demian au câştigat faza judeţeană şi vor particicipa, la finele acestei luni, la turneul de zonă.
Grupa de copii născuţi în 1998 a Clubului Sportiv Şcolar Şoimii, pregătită de Virgil Lăcătuş, şi cea de '99 a Interstarului, a lui Adi Demian, au câştigat faza judeţeană a ediţiei din acest an a Memorialului "Ghe. Ola", asigurându-şi astfel participarea la turneul de zonă, ce va avea loc în perioada 26-30 noiembrie. Până în acest moment locul de desfăşurare al fazei la care vor participa câştigătoarele judeţelor Alba, Braşov, Sibiu şi cea a zonei Bucureşti II nu a fost stabilită, însă reprezentanţii celor două cluburi ale noastre îşi doresc ca aceasta să se dispute în oraşul de pe malurile Cibinului.
La faza locală, CSŞ Şoimii, grupa de '98, a învins pe Interstar cu 3-1 şi echipa Şcolii de Fotbal "Mihăiţă Stănescu" cu 10-2. Jucătorii prof. Lăcătuş au trecut, apoi, la turneul judeţean, cu 3-1 de echipa Şcolii de Fotbal "Marius Baciu", obţinând astfel calificarea la "zonă". La '99, Interstarul lui Adi Demian a câştigat cu 3-2 meciul cu echipa CSŞ Şoimii, condusă de prof. Alin Marcu, iar la faza pe judeţ, sibienii s-au impus, cu 3-1, în faţa grupei de la "Marius Baciu". Pentru CSŞ Şoimii ('98) au marcat Floare, Bîgu, Cîmpean, Deac, Morariu, Grigore, Cornea şi Mera, în vreme ce golurile Interstarului au fost reuşite de Tineiu, Seiwerth şi Străulea.
"Atât la faza locală, cât şi la cea pe judeţ, au foste meciuri foarte frumoase. Mă bucur că am reuşit să ne calificăm. Avem o echipă care promite mult şi sper să trecem şi de faza zonală şi să ajungem în rândul primelor 8, la grupa de '98. Şi noi, şi cei de la Interstar vrem să obţinem organizarea la Sibiu a "zonei". În câteva zile se va lua o decizie în acest sens. Sperăm să avem câştig de cauză", a afirmat prof. Virgil Lăcătuş.
La rândul său, Adi Demian spune că această calificare nu este întâmplătoare şi promite că mai mulţi dintre jucătorii săi vor avea un viitor strălucit. "Am fost la mai multe turnee şi aproape de fiecare dată am obţinut clasări pe podium. În Austria, am terminat pe 3, din 16 echipe, am câştigat finala mare; apoi, în Slovacia, am fost pe 5, din nici mai mult, nici mai puţin decât 36 de formaţii. Am mai participat la două tunnee, la Ungheni, unde odată ne-am clasat pe 2, apoi pe 3. Am fost şi la Mediaş, la un turneu organizat de Marius Baciu, unde al luat locul 1, după ce am bătut echipele CFR-ului din Cluj cu 5-1 şi Stelei cu 6-1", a declarat Adi Demian.
Lotul echipei CSŞ Şoimii, grupa de '98, e alcătuită din următorii: Cătălin Gheorghe, Octavian Floare, Alexandru Bîgu, Ionuţ Ghizăşan, Andrei Cîmpean, Alexandru Comşa Chirtop, Ovidiu Deac, Claudiu Morariu, Denis Grigore, Marius Nuţu, Răzvan Cucerzan, Mihai Cornea, Nicuşort Popa, Cătălin Albu, Denis Eneotescu, Alexandru Mera, Ovidiu Gligor, Ionuţ Cauc, Rareş Coman, Daniel Jurcă, I. Petra, George Marcu, Denis Iacob, George Nemeşi, Sebastian Mihai, Horia Prodea, Rareş Răducan, I. Gîrjoabă, Angelo Toma şi Mario David.
Grupa de '99 a Interstarului e următoarea: Paul Vlad, Flavius Gătej, Andrei Lascu, Alexandru Străulea, Florin Nistor, Radu Păucean, Sorin Ivan, Robert Oniţ, Alexandru Sărătean, Andrei Luca, Cătălin Tineiu şi Cristian Seiwerth.

comentarii
1 comentarii

Va spun sincer am trait o experienta placuta alaturi de acesti jucatori si de domnul profesor Virgil Lacatus!Va multumesc pentru toate.Si mai ales pe pentru faptul ca am reusit sa fac o performanta uluitoare.Va felicit domn' profesor ca sunteti un antrenor formidabil si un om de nota 10!
DanielJurca
22.12.2009 22:04
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia