Tribuna
AFF
Crosul Primăverii (ediția întâi), pentru copiii din orașul Avrig
Crosul Primăverii (ediția întâi), pentru copiii din orașul Avrig

Elevi de toate vârstele ce învață la instituțiile de învățământ din orașul Avrig vor participa duminică, 9 aprilie, la prima ediție a Crosului Primăverii.

Concursul de alergare pentru copii se va desfășura pe categorii (clase) și grupe (fete și băieți), traseele fiind amenajate pe străzi ale Avrigului dar și într-una din zonele de pășune din apropierea localității. Traseul pentru categoriile de concurs ce cuprind elevii claselor I – VI măsoară aproximativ 3 kilometri iar traseul pentru elevii claselor VII – XII se întinde pe o lungime de 5 kilometri.

Copiii interesați se pot înscrie la competiție până miercuri, 5 aprilie (înscrierile se fac la școli, de către diriginți/învățători sau profesorii de sport). Duminică, 9 aprilie, începând cu ora 9.30, copiii înscriși sunt așteptați la Sala ”Pavilion” a Casei de Cultură Avrig (strada Avram Iancu), pentru preluarea numerelor de concurs, iar după sesiunea de încălzire, la ora 11 este programat startul concursului. Festivitatea de premiere este programată la ora 12.30.

Crosul Primăverii – Avrig este organizat de Primăria orașului Avrig, PlayByke ProCycling TEAM și regia Publică Locală Ocolul Silvic Izvorul Florii Avrig RA.

D.F.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA