Tribuna
Cristiano și Baba Alhassan, incluși în echipa etapei a VIII-a a play-off-ului și play-out-ului Ligii 1
b.o.n.
1365 vizualizari
Cristiano și Baba Alhassan, incluși în echipa etapei a VIII-a a play-off-ului și play-out-ului Ligii 1
Cei doi jucători ai lui FC Hermannstadt au fost decisivi în obținerea victoriei de la Iași.

 

Portarul portughez Cristiano Figureiredo și ghanezul Baba Alhassan au fost incluși de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa etapei a VIII-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 după ce FC Hermannstadt a câștigat cu 1-0 la Iași duelul ultimelor clasate. În urma acestui succes, ”alb-roșii” mai păstrează șanse de a prinde barajul pentru menținerea în primul eșalon, baraj în care ar putea-o întâlni fie pe CS Mioveni, actuala echipă a lui Alexandru Pelici, Bogdan Rusu și Ștefan Blănaru, fie pe Dunărea Călărași, formație pregătită de medieșeanul Cristi Pustai.

Cristiano a ”ferecat” poarta în meciul cu Politehnica, având mai multe intervenții salvatoare, în vreme ce ghanezul de 21 de ani a înscris golul victoriei la 4 minute după ce a fost introdus pe teren de antrenorul Eugen Beza.

Echipa etapei a VIII-a a play-off-ului și play-out-ului, precum și caracterizările făcute de Liga Profesionistă de Fotbal jucătorilor, pe lpf.ro, în cele ce urmează:

Portar

CRISTIANO PEREIRA FIGUEIREDO (FC Hermannstadt / 30 de ani) - A închis perfect poarta, astfel sibienii au rămaş în cărţi pentru salvarea de la retrogradare.

Fundași

ADNAN AGANOVIC (Sepsi OSK /  33 de ani) - Folosit din nou în partea dreaptă, s-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor. Impresionează prin dăruirea cu care tratează fiecare fază.

RAUL ALBENTOSA (Dinamo / 32 de ani) - Transferul acestuia a schimbat total faţa apărării dinamoviste, care a devenit mult mai solidă.

GABRIEL TAMAȘ (FC Voluntari / 37 de ani) - Continuă evoluţiile foarte bune. Mai mult, a oferit o nouă pasă decisivă în stilul său, de la peste 50 de metri.

RADU BOBOC (Viitorul / 22 de ani) - A făcut faza primului gol înscris de dobrogeni, când a driblat tot ce i-a ieşit în cale, apoi i-a pasat decisiv lui Chiţu.

Mijlocași

DEIAN SORESCU (Dinamo / 23 de ani) - Cu un gol şi o pasă decisivă, căpitanul ”roş-albilor” şi-a condus echipa spre a cincea victorie consecutivă.

CIPRIAN DEAC (CFR Cluj / 35 de ani) - Decarul clujenilor a înscris pentru a 13-a oară în ediţia curentă şi a ajuns la 67 de reuşite în 14 sezoane bifate în principala competiţie internă.

BABA ALHASSAN (FC Hermannstadt / 21 de ani) - Introdus pe teren pe durata reprizei secunde, a înscris golul victoriei, succes prin care FC Hermannstadt continuă lupta pentru atingerea obiectivului.

ADRIAN PĂUN (CFR Cluj / 26 de ani) - Partida cu Universitatea Craiova poate rămâne ca un meci de referinţă din cariera mijlocaşului clujean, asta după ce a făcut diferenţa pe teren cu cele două goluri marcate.

Atacanți

JOVAN MARKOVIC (Academica / 20 de ani) - Tânărul vârf al ilfovenilor a bifat prima dublă din carieră, reuşitele sale contribuind din plin la cea mai spectaculoasă revenire pe tabelă din acest sezon.

CLAUDIU PETRILA (Sepsi OSK / 20 de ani) - Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, a reuşit să repete evoluţia din meciul tur din play-off. A înscris pentru a șasea oară în acest sezon.

Antrenorul etapei

EDWARD IORDĂNESCU (CFR Cluj / 42 de ani) - A gestionat bine perioada care a urmat după înfrângerea de runda precedentă, iar rezultatul s-a văzut în meciul cu Universitatea, în care clujenii au predat o lecţie de fotbal.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA