Tribuna
Cristi Neguț, primul transfer al verii la FC Hermannstadt. Fostul căpitan al Chindiei a semnat pe două sezoane
Ovidiu BOICA
1584 vizualizari
Cristi Neguț, primul transfer al verii la FC Hermannstadt. Fostul căpitan al Chindiei a semnat pe două sezoane
© Facebook FC Hermannstadt

 

Gruparea de pe ”Municipal” a anunțat, astăzi, transferul lui Cristi Neguț, mijlocașul de 27 de ani care a evoluat ultima dată la Chindia Târgoviște. Neguț va face parte din lotul lui Hermannstadt în următoarele două sezoane, conform anunțului făcut de club pe rețelele de socializare.

În sezonul precedent, Cristi Neguț a evoluat în 35 de meciuri pentru Chindia, înscriind șase goluri și pasănd decisiv la altele opt.

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani tocmai a semnat o înțelegere pentru următoarele două sezoane cu FCH.

Cristi este cotat la suma de 550.000 de euro pe site-urile de specialitate și ni se alătură din postura de fotbalist liber de contract.

În sezonul trecut, acesta a fost căpitanul celor de la Chindia Târgoviște, echipă pentru care a bifat 35 meciuri, 6 goluri și a oferit 8 pase de gol. 

În primul eșalon fotbalistic din România, Cristi Neguț a mai evoluat pentru CFR Cluj-Napoca, fosta campioană a României. Cristi poate juca pe ambele benzi ale terenului în linia mediană, dar și pe postul de atacant.

Ne bucură foarte tare că unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din Superliga României a acceptat să se alăture proiectului nostru! Cristi Neguț, mult succes sub culorile FCH!!!, a notat AFC Hermannstadt pe contul oficial de Facebook.

 

Clubul nega informațiile legate de transfer acum două săptămâni

 

Informații despre aducerea la FC Hermannstadt a lui Cristi Neguț au apărut, pe surse, încă de acum doă săptămâni, cunoscut fiind faptul că jucătorul urma să-și încheie contractul cu Chindia la finalul acestui sezon.

Clubul sibian a negat însă ”cu tărie” informația. ”AFC Hermannstadt nu a avut și nu are momentan niciun fel de înțelegere cu acest fotbalist aflat sub contract cu altă echipă din Superligă”, a notat clubul d epe ”Municipal” într-un comunicat pe Facebook.

Precizări imporante cu privire la ultimele speculații apărute în mass-media.

Dezmințim cu tărie știrile care dau ca și realizat transferul fotbalistului Cristi Neguț la echipa noastră. Vă aducem la cunoștință faptul că  AFC Hermannstadt nu a avut și nu are momentan nici un fel de înțelegere cu acest fotbalist aflat sub contract cu altă echipă din Superliga. De asemenea, nu a fost vorba nici măcar de vreun contact în acest sens.

Reamintim tuturor suporterilor noștri că informațiile despre eventualele transferuri sau prelungiri contractuale sunt transmise întotdeauna pe platformele oficiale de comunicare #FCH. Acest fapt confirmă că toate formalitățile au fost parafate până la cel mai mic detaliu.

La această oră interesul nostru este axat pe următorul meci în deplasare împotriva celor de la Petrolul Ploiești”, a fost postarea clubului sibian pe rețelele de socializare.

În aceste condiții, nu putem intui decât că, așa cum se întâmplă de obicei, adevărul era undeva pe la mijloc, acum două săptămâni, în sensul că ar fi existat tatonări, posibil și un acord de principiu în privința unui eventual transfer, dar jucătorul era încă sub contract cu Chindia.


comentarii
1 comentarii

Era normal sa se nege transferul acu doua saptamani, Chindia mai avea de jucat, dar ,, sursele ,, s-au dovedit bune. Bravo FCH excelent transfer, felicitari Dani Coman si cautati tot asa jucatori valorosi, mai sunt ceva, mai ales fotbalisti tineri romani.
Adrian
26.05.2023 15:10
Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA