Tribuna
PNL
Coronavirusul lovește puternic în Viitorul Șelimbăr. Echipa lui Florin Maxim pierde la ”masa verde” meciul cu ”U” Cluj din Cupa României!
b.o.n.
1214 vizualizari
Coronavirusul lovește puternic în Viitorul Șelimbăr. Echipa lui Florin Maxim pierde la ”masa verde” meciul cu ”U” Cluj din Cupa României!

 

După ce a trecut două tururi, echipa din Șelimbăr se vede nevoită să abandoneze bătălia în Cupa României. Viitorul ar f trebuit să joace în această săptămână cu Universitatea Cluj, dar antrenorul Florin Maxim nu poate trimite pe teren o echipă completă din cauza îmbolnăvirii cu Covid-19 a mai multor ucător. Drept urmare, conform regulamentului competiției KO, Șelimbărul va pierde la ”masa verde” meciul cu ”ăepcile roșii”.
”COVID-19 umbrește cea mai mare performanță din istoria clubului șelimbărean. Cel mai important meci de la înființarea clubului nostru contra celor de la Universitatea Cluj nu se va mai disputa. Din păcate echipa noastră a înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul virus SARS COV 2, iar tehnicianul Florin Maxim nu va putea alinia 11 jucători la ora meciului.
În consecință Universitatea Cluj se va califica în faza următoare a competiției, asta deoarece conform regulamentului FRF, disputele din această competiție nu pot fi amânate, iar în acest mod echipa noastră nu își va putea masura forțele cu una dintre cele mai iubite formații din Ardeal”, este comunicatul postat de clubul sibian pe site-ul propriu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia