Tribuna
PNL
"Corleone" vrea să interzică galeriile oaspeţilor
Ovidiu BOICA
620 vizualizari
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că va propune federaţiei ca galeriile să nu mai însoţească echipele la partidele din deplasare, începând din returul acestei ediţii de campionat, şi a precizat că preşedintele FRF, Mircea Sandu, este de acord cu o asemenea măsură.
"Voi face o propunere Federaţiei Române de Fotbal prin care galeriile organizate să nu mai însoţească echipele în deplasare. Am discutat cu Mircea Sandu şi mi-a spus să fac această propunere, iar imediat după terminarea turului de campionat o să se întrunească în şedinţă Comitetul Executiv, iar din retur să nu se mai meargă cu galeriile în deplasări. Prin această decizie s-ar evita foarte multe incidente care au loc pe stadioane şi nu numai", a spus, luni, oficialul LPF.
Dumitru Dragomir a menţionat că decizia de interzicere a deplasării galeriilor va fi menţinută cel puţin doi ani. "Măcar doi ani de zile să se interzică acest lucru. Indiferent de meci, doi ani să nu mai avem galerii în deplasare. Propunerea este pe linie sportivă şi vine din partea LPF către FRF, pentru ca în Comitetul Executiv să se poată lua această măsură", a explicat Dragomir.
Şeful LPF a făcut aceste declaraţii după incidentele produse, duminică seară, la derbiul Rapid - Steaua. În minutul 5 al partidei, suporterii echipei din Bulevardul Ghencea aflaţi la Tribuna I au aruncat trei petarde spre tribuna oficială, iar două dintre acestea au picat la aproximativ 10-15 metri de oficialităţile prezente la partidă. Cea de a treia petardă a căzut în mijlocul Tribunei 0, creând panică printre fanii giuleşteni, care au început să-l înjure pe preşedintele LPF şi să-i ceară evacuarea suporterilor stelişti. Doi dintre fanii echipei giuleştene au încercat să îl agreseze pe Dumitru Dragomir, solicitându-i să evacuze galeria stelistă. Unul dintre fanii rapidişti a reuşit să-l atingă uşor pe Dragomir, însă a fost oprit la timp de intervenţia preşedintelui Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Constantin Toma.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia