Tribuna
"Copiloţi" de lux la Raliul Sibiului

Andreea Pătraşcu, Andreea Necula, Alina Crişan, Andreea Cocoranu, Cabral, Nana Falemi şi Ioan Vieru - dublu medaliat cu bronz la Campionatele Europene de atletism, au fost copiloţii unui fost campion de raliuri Citroën, pentru o zi. Cei 7 au urcat în dreapta lui Philippe Bugalski, în prezent pilot de teste Citroen Racing, şi a lui Alex Filip, pilot Citroën în Campionatul Naţional de Raliuri "Dunlop" la o zi după încheierea celei de-a cincea etape, Raliul Sibiului, conform unui comunicat de presă al Citroen. Traseul ales de către organizatorii acestui eveniment a fost cel pe care s-au desfăşurat "Superspecialele" din prima zi a raliului, terenul de rally-cross din cartierul Ştrand, singurul din România pe care pot merge două maşini în paralel.
Prima care s-a încumetat să urce în dreapta lui Bugalski a fost interpreta Irinei Dumbravă din telenovela Regina, Andreea Pătraşcu. A fost urmată de celelalte Andreea Cocoranu şi Alina Crişan, fosta componentă a trupei ASIA.
"Mi-a plăcut enorm pe proba specială de raliu. Dacă s-ar fi putut, aş fi făcut douăzeci de tururi. Mi-a făcut o mare plăcere să-l cunosc pe Philippe Bugalski, care a avut grijå de mine pe toată durata cursei. Mă întreba mereu dacă sunt OK. Păcat că a plouat, altfel viteza ar fi fost şi mai mare. A fost o experienţă frumoasă şi de-abia aştept să se repete”, a spus Alina Crişan, la finalul testului cu pilotul Citroen.
La fel de încântată a fost şi Andreea Necula, vedeta Playboy şi pilot în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. "Eu sunt şi pilot în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, dar am fost impresionată de piloţii Citroen. Mă bucur că mai vin piloţi străini în România, pentru că avem multe de învăţat de la ei. Mi-a plăcut atât de mult încât acum mă gândesc cum să fac, cât mai repede, trecerea de la coastă la raliuri, mai ales că îmi place foarte mult şi ideea Citroen Racing Trophy”, a spus Andreea Necula.
Fostul jucător al Stelei şi al Gazului metan, Nana Falemi, Nana Falemi, a urcat ultimul în maşină. "Sincer, când am văzut cum se merge, am zis că nu mă urc în maşină, dar apoi mi-a plăcut nebunia. Maşini de curse, viteză, frâne bruşte, viraje nebune, adrenalină, ploaie, noroi, emoţii, caterinca, interviuri, explicaţii, şedinta foto, autografe... Totul a fost superincitant”, a Falemi.

comentarii
1 comentarii

ce legatura au cu raliurile fufele din telenovele,alea ce schelalaiau in asia,si fotbalistul ala mediocru care numai la ranjeasca coltii stie. nu-i inteleg pe organizatorii acestor teste,ar fi putut chema tinerii talentati din raliuri,autocross si alte ramuri auto-sport,dar s-au molipsit cu sindromul OTV,nu m-ar mira data viitoare sa fie invitati magda ciumac,sexy braileanca,roxy manelista sau baby minune...
la modul asta de promovare,sa nu ramanem surprinsi cand anul viitor ar mai lua startul vreo 20 de masini in raliul sibiului...
adyy
22.07.2009 02:05
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia