Tribuna
PNL
Superconcurs de aventură
Comoara pierdută a Cetăţii Mediaşului
Vasile ANTIPA
3124 vizualizari
Comoara pierdută a Cetăţii Mediaşului
Tinerii medieşeni sunt provocaţi în 19 aprilie la un extrem de interesant concurs de orientare turistică. Participanţii vor fi supuşi la mai multe probe, pe parcursul unei întregi zile. Organizatorii au pregătit premii substanţiale pentru câştigători.
Comoara pierdută a Cetăţii Mediaşului este căutată de tineri vânjoşi de ani de zile. Comoara e păzită de misterul cetăţii şi de tainele cavalerilor care au ascuns-o departe de mâainile celor necuvincioşi. Doar cei care vor dovedi înţelepciune şi rezistenţă fizică vor reuşi să o găsească. În 24 octombrie 2009, 3 indicii de plecare în aventura căutării comorii se vor da celor care îndrăznesc să o caute, exact sub Turnul Cetăţii Medieşene în care sălăşluiau odată meşterii pietrari. Acestea sunt datele generale care au stat la baza concursului de aventură “Comoara pierdută a cetăţii medievale”, organizat de Asociaţia de Turism şi Ecologie Montană Dianthus Mediaş. Concursul se va desfăşura pe o distanţă de aproximativ 8 km prin oraş dar şi prin padure. “În cadrul concursului vor fi 3 probe mari : orientare cu busola, tiroliana şi tir cu paintball. Pentru a ajunge la aceste încercări , echipele trebuie să treacă mai multe probe de cultură generală şi inteligenta, dar şi fizice, ca şi cavalerii medievali. Concursul se va desfăşura contracronometru, echipa cu cel mai bun timp va câştiga, bineînţeles după calcularea eventualelor penalizări de timp ce pot surveni în timpul concursului. Vor fi două momente din cursă în care timpul nu va fi cronometrat. Aeste două probe sunt tiroliana, siguranţa participanţilor fiind primordială şi în timpul în care echipa se pregăteşte să plece în proba de orientare. Traseul este şi va si secret, echipele urmând să descopere traseul în timpul concursului. La start, fiecare echipa va primi trei cuvinte cheie care vor indica urmatoarea locatie, respectiv punctul de control. Dacă indiciile nu pot fi “descifrate”, echipele vor fi supuse unei probe fizice (dus partenerul în spate pe o anumită distanţă), iar la revenirea din probă echipa va primi locaţia exactă unde este următorul Punct de Control. Regulile sunt foarte simple: există o singură linie de start şi o singură linie de sosire. Toate probele din cadrul competiţiei sunt obligatorii. Echipele vor trebui să parcurgă probele competiţiei fără sprijin din exterior”, ne-au declarat organizatorii.
Înscrierea la concurs este gratuită, în momentul înscrierii fiind necesară o adeverinţă din partea medicului de familie, prin care se adevereşte că respectivul concurent este apt din punct de vedere fizic. La finalul concursului, componenţii echipelor clasate pe primele 3 locuri ale podiumului de premiere vor primi diferite premii în bani. De asemenea, membrii primelor 30 de echipe înscrise în concurs se vor alege cu tricouri şi şepci, personalizate cu emblema concursului.comentarii
1 comentarii

Bai Antipa, astazi este 08.10.2009 si dupa tine concursul se tine in 19.04,2009, dar incepe in 24.10.2009 cand se dau cele 3 indicii de gasire a comorii???!!!Du-te domne si cauta-ti alt loc de munca ca nu esti bun de ziarist!
Executorul
08.10.2009 19:06
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia