Tribuna
Cluburi din Spania și Franța pe urmele lui Daniel Paraschiv. Atacantul lui Hermannstadt e cel mai bun marcator român din Superligă
b.o.n.
1006 vizualizari
Cluburi din Spania și Franța pe urmele lui Daniel Paraschiv. Atacantul lui Hermannstadt e cel mai bun marcator român din Superligă
© sportpictures.eu
Agentul jucătorului a dezvăluit, pentru sport.ro, că atacantul ar fi mai aproape de un transfer în Ligue 2, la Bordeaux. Paraschiv a înscris 9 goluri în primele 21 de etape, toate din acțiune, ocupând locul secund în clasamentul marcatorilor, după italianul Compagno (13 goluri).

 

Evoluțiile atțt din parte a a doua a sezonului precedent, în Liga 2, cât și în primele 21 de etape de la revenirea sibienilor în Superligă, dar și debutul în echipa națională mare l-au făcut pe Daniel Paraschiv unul dintre cei mai căutați jucători din România. Antrenorul campioanei en-titre, Dan Petrescu, regretă că atacantul nu a rămas la CFR Cluj, iar mai multe grupări din Liga 1 l-ar vrea în lot încă din această iarnă.

Impresarul jucătorului, Sergiu Bodea, a declarat, la sport.ro, că Paraschiv este dorit și peste hotare de cluburi din Spania și Franța, dar și că vârful de atac ar fi mai aproape de Bordeaux, din al doilea eșalon din Hexagon.

”Noi avem discuții clare pentru el în Spania și în Franța. Cel mai aproape ar fi de Franța. Au fost să îl vadă. Acum urmează să vină o ofertă oficială”, a declarat Sergiu Bodea, conform sport.ro.

 

Dan Petrescu îl regretă

 

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a susținut, recent, la DigiSport, că nu a avut habar că Paraschiv a fost jucătorul CFR-ului. Dacă ar fi știut, spune tehnicianul, nu l-ar fi lăsat să plece la altă formație.

 Atacantul semnase cu gruparea din Gruia în vara anului 2021, dar ulterior aceasta l-a împrumutat la FC Voluntari și, mai apoi, la FC Hermannstadt, înainte ca jucătorul să semneze cu echipa sibiană. Daniel Paraschiv nu a evoluat în nicio partidă în tricoul CFR-ului.

”Nu l-am avut eu. Eu regret (n.a. că a plecat), sută la sută. Trebuia să-l antrenez. Băiatul ăsta nu scăpa din mâna mea. Dacă-l vedeam, credeți-mă că nu scăpa din mâna mea. Și regret sută la sută.

În momentul de față e cel mai bun atacant român, sută la sută. Le-am spus-o și jucătorilor înainte de meci, dar nu am vrut să vă spun vouă înainte. Paraschiv e cel mai bun atacant român al țării în acest moment”, a spus Dan Petrescu după meciul direct din turul sezonului regular, câștigat de CFR, la Mediaș, cu 3-2, în care Paraschiv a marcat un gol și a pasat decisiv la cel al lui Oroian.

Conform site-urilor de specialitate, Daniel Paraschiv este cotat în momentul de față la suma de 800.000 euro.

comentarii
1 comentarii

Un sfat pentru toti jucatorii cu cota Buna de transfer de la FCH : SA jucati doar in afara Romaniei in campionatele din Spania , Franta sau Germania .
Daca plecati la echipele din Romania o SA ajungeti SA stergeti bancile de reserve.
Leonard
09.01.2023 23:28
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA