Tribuna
Claudiu Niculescu, înaintea meciului cu Dumbrăvița: ”Întâlnim o echipă foarte arțăgoasă și periculoasă în același timp”
b.o.n.
579 vizualizari
Claudiu Niculescu, înaintea meciului cu Dumbrăvița: ”Întâlnim o echipă foarte arțăgoasă și periculoasă în același timp”
© Facebook CSC 1599 Șelimbăr

 

Tehnicianul ”călăreților roșii”, Claudiu Niculescu, și-a avertizat jucătorii, înaintea meciului cu CSC Dumbrăvița, să fei atenți deoarece adversarul de sâmbătă a produs multe surprize de la promovarea în Liga 2.

”Întâlnim o echipă care a produs multe surprize, să nu facme o greșeală să considerăm meciul câștigat fără muncă. Întâlnim o echipă foarte arțăgoasă și periculoasă în aclași timp, sper că băieții au înțeles mesajul meu din această săptămână. Nu se obține nimic fără multă muncă, determinare și o atitudine pozitivă”, a declarat Claudiu Niculescu.

Antrenorul formației din Șelimbăr a adăugat că succesul de acum o săptămână, 2-1 la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, nu ar mai avea nicio valoare dacă nu ar fi urmat de alte 3 puncte, cu CSC Dumbrăvița, în ultima etapă din 2022.

”Aștept de la băieții mei să dea totul mâine pe teren și să câștigăm punctele puse în joc. O victorie ne aduce multă liniște și am putea pregăti, așa cum îmi doresc eu, ceea ce vreau pentru anul viitor. Moralul este ridicat, este normal să fie așa, dar cum am spus și după meciul cu Csikszereda, acea victorie nu are absolut nici o valoare dacă nu este dublată de un succes mâine”, a mai spus Claudiu Niculescu.

Meciul dintre CSC Șelimbăr și CSC Dumbrăvița se va disputa sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11:00, la Rm. Vâlcea.

Înaintea acestuia, ”călăreții roșii” sunt pe locul 11, cu 21 de puncte, cinci locuri mai sus și cu 5 puncte mai mult decât adversarul din această etapă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA